Lej en gravemaskine eller køb en STIHL motorsav hos Aagaard Maskiner & Udlejning

Lej gravemaskiner hos Aagaard Maskiner & Udlejning, så aflaster du ryggen for en hel del. Skal du bruge en motorsav, så læs også med her.

Leje af gravemaskiner

Hvis du har et graveprojekt foran dig, så undervurder ikke vægten af alt det jord, der skal graves op. Lej gravemaskiner og spar din ryg for en hel del! Hvis du fx bare skal lave et hul der måler 1x1x1 meter, så er det allerede en vægt på 1.5 tons, og det bliver hurtigt hårdt for ryggen. Jo dybere du skal grave, jo værre, for så skal jorden løftes højere op for at komme ud af hullet, som du står i. Der er mange forskellige gravemaskiner til leje hos Aagaard Maskiner & Udlejning, og af mingravere er der fx tre forskellige Bobcat modeller i forskellige størrelser, men alle på larvefødder, hvilket gør dem super fleksible og brugbare i mange forskellige slags terræn. De forskellige modeller udlejes til gode dagspriser og kan klare enhver opgave. Skal du grave brønd, grave jordvarme eller anlæg, så lej en gravemaskine. Det kan betale sig, både i tid og kræfter.

STIHL motorsav

Hvis du skal bruge en motorsav, så kan du både købe og leje hos Aagaard Maskiner & Udlejning. Der er mange forskellige modeller fra STIHL, som er et af de bedste mærker, som både laver brændstofdrevne og batterisave i bedste kvalitet. De kommer i forskellige størrelser og kan klare alle opgaver, både store og små. Når man arbejder med motorsav, så er det vigtigt at beskytte sit hoved og ansigt med en skovhjelm, for det sker ofte at saven kiler sig fast i træet, og når den så endelig kommer ud, så er det med fuld kraft, og derfor skal man altid bruge hjelm – også selvom det er en lille opgave. På www.aagaard-maskinudlejning.dk kan du finde mange forskellige motorsave til salg og til leje, og du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde lige den, du skal bruge – enten som professionel eller til privat brug.