En effektiv spånsuger og en trækløver i høj kvalitet kan købes hos Dorch & Danola

Flere og flere danske gør-det-selv folk og professionelle fagfolk starter med at kigge forbi Dorch & Danola, når de f.eks. har brug for at købe ny spånsuger, trækløver, søjleboremaskine, dekupørsav eller båndsliber. I alle fem tilfælde kan man roligt forvente at finde præcist hvad man søger hos dem, og som regel til en pris som de færreste kan konkurrere med. Vil du vide mere om nogen af fordelene ved at handle hos dem, så læs videre i artiklen herunder.

Spånsuger fra anerkendt mærke

Hos Dorch & Danola har de tilsyneladende et mål om altid at være billigst når det gælder elektrisk udstyr til arbejdsopgaver af den ene og anden art. Et godt eksempel på dette kunne være deres kategori med spånsugere, hvor man lige nu finder smarte varianter til gode priser, fra velkendte mærker som JET, Holzmann, Metabo, Scheppach og Record. Foruden selve spånsugerne tæller kataloget selvfølgelig også en masse tilbehør til spånsuger, blandt andet luftrenser, støvhætte og hjulsæt. Uanset om man køber sin nye spånsuger hos dem, eller nøjes med at købe tilbehør til spånsuger af den ene eller anden art, kan man roligt forvente at kvaliteten er helt som den skal være.

Trækløver

Kvaliteten er bestemt også helt som den skal være, når man køber ny trækløver hos www.dorchdanola.dk. Her har man i skrivende stund mulighed for at vælge imellem to forskellige kraftfulde varianter fra Scheppach, der leverer masser af power, og som nok skal kunne klare ens små og store trækløvningsopgaver. Har du spørgsmål af den ene eller anden art vedrørende valg af trækløver eller spånsuger, kan du altid rette henvendelse til kundeservice, som både ved en masse om trækløvere, spånsugere og lignende maskineri, og helt sikkert vil gerne hjælpe dig med at vælge den helt rigtige maskine til værkstedet.