Mimi de Paris forhandler modetøj fra lækre mærker såsom Imperial Fashion og FINE CPH

Hvis du leder efter modetøj fra Paris, er du kommet til det helt rette sted. For hos Mimi de Paris kan du netop finde det smukkeste tøj, der sender tankerne ned mod den franske hovedstad. Læs med her og lær dem og to af deres mest populære brands, Imperial Fashion og FINE CPH, meget bedre at kende.

Imperial Fashion

Hos den velassorterede online forhandler Mimi de Paris forhandler de udelukkende modetøj af den allerbedste slags. De lækre mærker er bevidst håndplukkede, og dermed finder du ikke én kjole, nederdel eller bluse, der ikke lever op til butikkens høje krav om kvalitet, æstetik og komfort. Netop derfor finder du også et stort og imponerende udvalg fra det populære mærke Imperial Fashion hos Mimi de Paris. Imperial Fashion er et italiensk tøjmærke, der er kendt for deres minimalistiske, smukke og tidløse design. Underspillede farver og god pasform er også blandt karakteristikaene hos Imperial Fashion, og dermed henvender brandet sig til alle kvinder i alle aldre. Så hvorfor ikke vælge Imperial Fashion, hvis du er på udkig efter skønt modetøj? Det kan i hvert fald varmt anbefales.

FINE CPH

Som deres navn antyder, er FINE CPH et tøjmærke fra vores alle sammens danske hovedstad, København. Hvis du er interesseret i at høre mere om FINE CPH eller andre af de mange spændende og lækre mærker, der forhandles hos Mimi de Paris, skal du endelig ikke tøve med at kontakte de dygtige, venlige og professionelle folk hos den velrenommerede butik. For ud over at være dybt dedikerede omkring deres udvalg, som fx tøj fra FINE CPH, gør de også en stor dyd ud af at yde høj kundeservice - uanset om du ringer til dem, skriver en e-mail eller besøger deres hyggelige og skønne butik i hjertet af Hjørring. Du finder deres adresse og kontaktoplysninger på mimideparis.dk, hvor du også kan gå på opdagelse i det store udvalg af tøj fra FINE CPH.