Hos Alexandras finder du et bredt udvalg af tøj fra forskellige mærker herunder Comfy Copenhagen og Soulmate

Alexandras er en tøjbutik i Hørning, som sælger moderigtigt tøj til kvinder i alle aldre. Læs mere om udvalget af Comfy Copenhagen og Soulmate her.

Smukt modetøj fra Comfy Copenhagen

Alexandras sælger smukt modetøj til kvinder fra gode danske tøjmærker, som er blevet udvalgt til sortimentet fordi de laver godt og solidt tøj med sans for modens tendenser samt for kvalitet og æstetik. Der er bl.a. et flot udvalg af lækkert tøj fra Comfy Copenhagen, som laver mange forskellige super smukke bukser, bluser, toppe, trøjer, bodystockings og meget mere. Deres fokus er – som navnet antyder – komfort, og det betyder ikke, at de går på kompromis med designs, men det handler bare om, at de går imod det kendte udtryk; at man skal lide for moden. Med Comfy Copenhagen får du dametøj i højeste kvalitet, som er super behageligt at gå i, og som også ser super tjekket ud samtidig. Hvis du gerne vil have det lækkert og se godt ud samtidig, så er Comfy Copenhagen perfekt, for de bløde tekstiler og de super elegante og feminine design er den perfekte kombi.

Danske Soulmate

I butikken online på alexandras.dk eller i Hørning kan du også finde et flot udvalg af Soulmate, som laver lækkert dansk design til super gode priser. De bruger mange farver i deres design, og de finder både striktrøjer, skjorter, kjoler, bluser, bukser, t-shirts og meget mere fra Soulmate i butikken. Hvis du elsker tøj i høj kvalitet, og du kan lide farverigt tøj, der godt tør at påkræve sig en smule opmærksomhed, så er det et perfekt mærke at kende til. De mange forskellige design i butikken gør det muligt for dig at finde lige det, der passer til din stil. De mange flotte og forskellige farver gør sig super godt i garderoben, og kan kombineres både om sommeren og om vinteren. Der er mange forskellige smukke skjorter, som kan bruges med farverige bukser eller med plain sorte jeans, og kjolerne er både til hverdag og fest og kan bruges på mange forskellige måder. Soulmate sælges hos Alexandras.