Råsten og krystaller hos Tessies - Landsdækkende levering

Shop flotte krystaller og råsten hos Tessies, der også tilbyder penduler, drømmefangere og prismer på tessies.dk. Du er også velkommen i deres fysiske butik.

Flotte krystaller i mange former og design

Tessies tilbyder alle former for krystaller og sten heriblandt polerede sten og krystal penduler. Det er den største fornøjelse at bladre igennem deres brede katalog, der indeholder smukke krystaller til rimelige priser. Udvalget er inddelt i en række praktiske underkategorier, som gør det lidt lettere for dig at finde den rette sten og/eller krystal. Fordi der er virkelig meget at vælge imellem på www.tessies.dk. Du finder også bøger og guides om krystaller hos webshoppen, der tilbyder hurtig levering.

Unikke råsten - ametyst, wulfenit, azurit etc.

Køb flere typer af råsten hos Tessies, som siges at skulle fjerne negativ karma. Så hvis du er på jagt efter bedre held samt positive vibrationer, så kan du evt. kigge på de forskellige råsten via tessies.dk. Sortimentet består bl.a. af bjergkrystal, azurit, ametyst, turmalin, wulfenit, tigerøje og mange andre skønne råsten af højeste kvalitet. Uanset om du blot ønsker pynt til hjemmet, eller du har en dybere mening med din søgen, så har Tessies de rette råsten til dine behov. Se også produktudvalget af rå malakit, meteorsten, moldavit, rosakvarts, pyrit og mange flere. Det er råsten med hver deres karakteristiske udseende og egenskaber, der reflekterer lys på skønneste vis.

Tessies tilbyder ikke kun råsten og krystaller, men også et stort sortiment af penduler i krystal. Vælg også imellem røgelse, spray og salvie i rigtig lækker kvalitet. Tag evt. forbi Fiolstræde, hvor butikken ligger. Så bliver du budt velkommen af et venligt og kyndigt personalemedlem, der også gerne vil snakke om øreringe, duft lamper, kors, nøgleringe m.m., der også forhandles. Du finder ligeledes et bredt udvalg inden for engle og kinesiske stjernetegn, når du kigger forbi. Du skal selvfølgelig også være mere end velkommen til at bestille online på tessies.dk, der naturligvis leverer til hele landet.