Læs om Georg Jensen og Ole Lynggaard her

Køb smykker og ure fra de store danske designermærker hos Exklusiv guld og sølv Aps. Denne specialist har et velrundet udvalg fra bl.a. Georg Jensen og Ole Lynggaard. Find perfekte designerure, halskæder, øreringe, ringe m.m. til mænd og kvinder på exklusivguld.dk.

Ure og smykker fra Georg Jensen tilbydes hos Exklusiv guld og sølv Aps

Georg Jensen har en rig historie og er i dag et af de mest kendte danske designermærker ikke bare blandt danskere, men også blandt mennesker uden for vores land. Georg Jensen har vundet ufattelig anerkendelse for kvaliteten og de lækre design. Exklusiv guld og sølv Aps sælger derfor en del forskellige Georg Jensen smykker. Køb bl.a. en ring, ørering, armbånd eller et ur fra designermærket. På exklusivguld.dk har de valgt at føre et ekstra omfattende udvalg fra de mange Georg Jensen kollektioner, som en markant brøkdel af os har et nært forhold til. Det er naturligvis den perfekte gave til den person, du har allermest kær blandt alle. Webshoppen Exklusiv guld og sølv Aps er et godt sted at starte bl.a. pga. sikker betaling og fri fragt på det meste.

Bestil kvalitet fra Ole Lynggaard

Exklusiv guld og sølv Aps fører mange af de famøse Ole Lynggaard serier. Bestil armbånd, halskæder, øreringe og ringe fra Ole Lynggaard. Lige nu finder du gode tilbud med mulighed for at spare 20 % på udvalgte brands. Det er muligt at spare på Ole Lynggaard smykker, men også øreringe, armbånd, halskæder etc. fra Sif Jakobs, Montblanc, Julie Sandlau og flere andre af de skønneste designerleverandører. Med Ole Lynggaard får man eksklusivitet. Her benyttes især sterlingsølv og 18 karat guld til at skabe de smukkeste ringe, halskæder, øreringe m.m., som kommer med elegante detaljer.

Det er vigtigt at handle hos en butik, man har tillid til, når man skal købe eksklusive smykker og ure. Exklusiv guld og sølv Aps kan anbefales pga. deres sikre betalingsplatform samt hurtig levering. Du finder et stort udvalg af Georg Jensen og Ole Lynggaard smykker samt ure, men også et eksklusivt sortiment fra Julie Sandlau, Montblanc og andre af de bedste og mest eksklusive mærker. Klik ind på www.exklusivguld.dk.