Køb et Jacob Jensen ur eller Festina ur

Det er altid ideelt at du kan se hvad klokken er, uden at tage telefonen frem. For dig der har behov for at holde øje med tiden har www.guldsmedoestergaard.dk det du søger. De har nemlig flotte Jacob Jensen ure, men også et Festina ur hvis du er mere til det digitale.

Du kan få dit Jacob Jensen Eclipse hos guldsmedoestergaard.dk

Et klassisk ur kan du aldrig gå fejl i byen med. Derfor finder du også et udvalg af Jacob Jensen ure hos Guldsmed Østergaard. I deres sortiment finder du dem i stål, læder og gummirem. Du kan derfor finde det ur, der passer dig bedst. Du får Jacob Jensen som både herreure og dameure, i flotte og robuste designs. Er du til forgyldte ure, ure med guldfarve eller måske stål, så er Jacob Jensen for dig. De har nemlig alt dette med deres modeller Eclipse, Ascent og Classic. De har alle stilrene detaljer, der kan være det du mangler, som sidste detalje til dit outfit. Find den rette gave til dig selv eller en du har kær, med Jacob Jensen ure fra www.guldsmedoestergaard.dk.

Vælg et smart Festina ur med denimrem

Vil du gerne have et smartur, men vil egentlig også have et klassisk armbåndsur? Hvorfor så ikke kombinere det med et smart Festina ur fra Guldsmed Østergaard. Et Festina ur vil være det perfekte valg til træningen. Det er nemlig både skridtmåler, søvnovervågning og hjerterytme i blandt andet. Et Festina ur er uundværligt for enhver, der træner meget. De er lavet i stål, og kan fås med rosa pvd belægning. Du kan desuden bruge dit smarte Festina ur ved enhver lejlighed, med det stilrene design. Du kan vælge remme i imiteret slangeskind, læder og denim. Desuden kan du altid se viserne, så uanset hvad du laver på dit smartur ved du hvad klokken er. Er du interesseret i at vide mere om Festina ur, så har www.guldsmedoestergaard.dk mere information.