Gucci ur og Maanesten forhandles hos exklusivguld.dk

Exklusiv guld og sølv Aps forhandler et stort udvalg af smykker, ure og boligtilbehør. Udover at forhandle en masse lækre produkter fra anerkendte brands, som Gucci ur og Maanesten smykker, så tilbyder netop denne forretning dog også flere forskellige serviceydelser. Her har de nemlig både urmager- og guldsmedværksted, hvor ældre køb repareres eller nye køb skabes.

Udtryk din stil og sans for mode med et Gucci ur

Et Gucci ur kan for eksempel blive det perfekte smykke til dit håndled. Hos Exklusiv guld og sølv Aps forhandles et stort udvalg af ure fra Gucci, sådan at dine smykker også kan være med på moden. Et Gucci ur reflekterer nemlig modehusets fortsatte innovation af både mode og accessories. Deres nyskabende og progressive tilgang til design har været med til at omdefinere betydningen af luksus i det 21. århundrede. Vælger du at pryde dit håndled med et Gucci ur, vil du derfor ikke bare få glæde af et luksusprodukt, men også påminde dig selv og andre om din smag for kvalitet. Et Gucci ur repræsenterer nemlig, ligesom så mange andre Gucci-produkter, både italiensk håndværk, uovertruffen kvalitet og en opmærksomhed på detaljer. Find et stort udvalg af forskellige typer af et Gucci ur på www.exklusivguld.dk. Find for eksempel et Gucci ur i modellen GG2750, der gør brug af den klassiske grøn/røde rem.

Flotte og unikke smykker fra Maanesten

Find også Maanesten ringe, øreringe og armbånd på www.exklusivguld.dk. Mærket Maanesten har i de senere år især vundet sig frem blandt yngre kvinder, der har hang til smukke kvalitetssmykker i unikke designs. De mange smykker du finder fra Maanesten komplimenterer nemlig hvert enkelt individ, da de går ind og understreger, præcis hvad der er unikt ved bæreren af ethvert Maanesten-smykke. Smykkernes sofistikerede udtryk er alle designet i Danmark, og forarbejdet i Jaipur i Indien hos egne sølv- og guldsmede. Smykkerne er derfor altid udført i særdeles god kvalitet, samtidigt med at de kan blive forhandlet til en yderst god pris. Designeren bag Maanesten, Lotte Venø Callesen, startede helt tilbage i 2005, og har siden da fået skabt helt utrolige historier og designs, der altid går hånd i hånd med tidens ånd. De mange smykker du finder fra Maanesten på www.exklusivguld.dk kan derfor altid bæres med lethed og charme, da de med garanti vil falde godt i spænd med din allerede etablerede personlige stil. Et Risco armbånd fra Maanesten er for eksempel et flot tilbehør til enhver kvinde, der mangler simple smykker til at gøre hverdagen bare en smule sjovere.

Forvent altid hurtig levering, sikker betaling og fri fragt på køb over 625 kr. når du vælger at handle på www.exklusivguld.dk.