True North jakker og Crocs fodtøj på www.effektlageret.dk

Effektlageret er kendt for stærke mærker til dem, der godt kan lide at være udenfor. Uanset om du er til fiskeri, jagt eller andre outdoor-aktiviteter, så besøg effektlageret.dk. Denne artikel kommer til at handle om Crocs og True North. Webshoppen byder også på andre leverandører som Trangia, Pinewood, Columbia, Jetboil og mange andre, du nok også har hørt om før.

Sandaler fra Crocs i mange farver

De famøse Crocs har delt vandene, men uanset hvilken lejr, man er i, så kan man godt forstå, hvorfor de står så højt på mange menneskers prioriteringsliste, når det er tid til at købe nyt fodtøj. Crocs slår både på ergonomi, sikkerhed og komfort. De har især været populære på hospitaler, hvor sygeplejersker, læger og andre hospitalsmedarbejdere har valgt disse, netop fordi der skal gås så mange meter hver dag. En af de ting, som mange også elsker ved Crocs sandaler, er hvor nemme, de er at få på. Det er også ofte dem, som man tager på, når man lige skal tjekke postkassen, eller når man skal hente nogle friske krydderurter fra urtehaven. Crocs sandaler er et solidt valg, og på www.effektlageret.dk finder du et stort udvalg af fodtøj fra mærket både til børn og til voksne. Du får samtidig prismatch på hele produktsortimentet både fra dette brand og alle de andre.

True North tilbyder komfortabelt friluftstøj til rimelige priser. Se udvalget hos Effektlageret

True North er et populært mærke, der egner sig bredt til friluftsmennesker, som ønsker behagelig beklædning, der kan håndtere vejrforholdene i Norden. Prismæssigt er True North tøj væsentligt lavere end matchende konkurrenter, der også tilbyder friluftstøj i topkvalitet. Det gør True North til et rigtig attraktivt brand, og hos Effektlageret forhandles alt fra fleecejakker og skijakker til undertøj og pelshuer. Se det komplette True North sortiment ved at klikke ind på mærkesiden via effektlageret.dk.

Der mangler ikke noget hos Effektlageret, der har et omfattende og kvalitetsdygtigt udvalg til jægeren, lystfiskeren og friluftsnyderen, som elsker at få røde kinder. Find mærker som Crocs og True North, men også Patagonia, Columbia, Pinewood og mange flere på www.effektlageret.dk.