Skal du på skiferie i Norge

Planlægger du en skiferie i Norge, men er usikker på, hvor du skal starte? Vi gennemgår hvad du skal vide her.

Hvorfor vælge Norge?

Norge er kendt for sin fantastiske natur og er et populært valg for skiturister fra hele verden. Her får du:

Snesikkerhed og længere sæson

Norge tilbyder en mere snesikker oplevelse sammenlignet med mange andre europæiske destinationer. Takket være det kolde klima varer sæsonen ofte længere, hvilket giver dig flere muligheder for at planlægge din tur.

De bedste skiområder i Norge

Uanset om du er begynder eller erfaren skiløber, har en skiferie i Norge noget for enhver smag. Her er nogle af de bedste skiområder, du bør overveje.

Du kan finde en komplet liste og beskrivelser af de forskellige skiområder og vejledning til en god tur hos et  norsk rejsebureau . 

Udstyr og Leje

De fleste skiområder i Norge tilbyder muligheden for udstyrsleje. Det gør det nemt for dig, især hvis det er din første skiferie.

Hvad skal man pakke?

Forberedelse er nøglen til en vellykket skiferie i Norge. Tænk på:

Når du pakker dit skitøj skal du huske at pakke i lag. For det kan blive varmt midt på dagen hvor du ønsker at smide noget af noget og derfor er det bedst at du for eksempel ikke tager dobbelt uldent undertøj på men i stedet en ekstra trøje yderst. 

Praktiske tips

Hvordan skal du komme til Norge? 

Der er mange måder du kan komme til Norge på . Du kan tage skibet fra København til Oslo og leje en bil for at køre det sidste stykke vej hvilken kan være en hyggelig måde at starte ferien på. Du kan også vælge at køre op igennem Sverige og opleve den svenske natur imens du ræser mod løjperne. Mulighederne er mange. Du kan også hvis du ønsker at komme hurtigt på ski og ikke bruge meget rejsetid flyve til Norge.