Hold uønskede dyr fra dine frugter og planter med udstyr fra www.dansk-skovudstyr.dk

Hos Dansk Skovudstyr finder du et bredt udvalg af forskellige redskaber til din grund, din have eller din skov. Du kan bl.a. læse om vildthegn og om fugleskræmsel her.

Hold vilde dyr ude med et vildthegn

Hos Dansk Skovudstyr kan du finde vildthegn, hvis du fx har en frugtplantage og skal holde de vilde dyr ude, så de ikke spiser frugterne. Når folk dyrker frugt, så kan det godt være lidt et problem, at vilde dyr spiser frugterne, men det kan man gardere sig imod ved at sætte dyrehegn op rundt om ens plantage, for sådan vil man kunne holde dyrene ude af det område, man gerne vil have for sig selv. Der er forskellige vildthegn til salg i butikken, og hvis du er i tvivl om, hvilken et, du skal vælge, så kan du altid kontakte butikken, hvor der sikkert er en dygtig medarbejder, der kan hjælpe dig med at finde svar. Der er jo forskellige slags vildthegn med forskellige størrelse masker til at holde forskellige slags dyr ude, og hvis du skal bruge et godt vildthegn, så kan du nok finde lige det, du skal bruge til en god pris.

Hold fuglene væk med et moderne fugleskræmsel

Dansk Skovudstyr sælger også fugleskræmsler til marker med afgrøder, som er i fare for at blive angrebet af sultne fugle. Et fugleskræmsel nu om dage er ikke et græskarhoved på et kosteskaft med skjorte og bukser fulde af hø – desværre. Nej, der er mere effektive midler nu om dage, hvor du kan købe en fugleskræmmer i form af en fake duehøg på en lang pind, der er monteret i jorden i en drejefod, hvilket vil sige den drejer rundt, når vinden får fat i den. Der er selvfølgelige gode lejere i den drejefod, som gør at den virkelig let får fat og drejer rundt, så det ligner en ægte duehøg der svæver over jorden for at finde sit bytte. Der er forskellige modeller, og du kan nok finde det fugleskræmsel, der passer til dine behov og som vil gøre det lettest for dig at holde fuglene væk fra dine afgrøder.