Stort udvalg af Royal fyrværkeri samt børnevenligt junior fyrværkeri hos Kongkrudt

Kongkrudt i Næstved er en af Sjællands bedste forhandlere af krudt. Deres imponerende udvalg af kvalitetsfyrværkeri tæller mærker som Royal fyrværkeri, ligesom de også er eksperter i at gøre børnene glade. For med et sikkert og stort udvalg af junior fyrværkeri er butikken et godt valg for hele familien.

Godt udvalg af Royal fyrværkeri 

Royal fyrværkeri er ikke blot en af de mest populære producenter på markedet – det er også krudt af allerhøjeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. For Royal fyrværkeri er raketter, batterier og bomberør, der altid er garant for buldrende brag, de smukkeste farver og de mest imponerende mønstre og vifteformationer. Med andre ord: Et sikkert valg til nytårsaften, når du skal blære dig over for naboen. Kongkrudts udvalg af Royal fyrværkeri kan ses på deres hjemmeside kongkrudt.dk. Her kan du også forudbestille varerne, som du efterfølgende kan afhente i butikken. Det er desværre ikke tilladt at sende krudt med posten, men heldigvis kan du springe køen over, når du fx har bestilt Royal fyrværkeri på forhånd.

Junior fyrværkeri til de mindste

Nytårsaften er en fest for hele familien. Derfor skal de små selvfølgelig også have det sjovt. Med junior fyrværkeri fra Kongkrudt får du sikre, forsvarlige og børnevenlige produkter, som du roligt kan give til børnene. Junior fyrværkeri, som heksehyl, knaldperler, stjernekastere og – selvfølgelig – hundeproppistoler, er klassikere, som alle har sjove minder med. Personalet hos Kongkrudt er fagfolk, som både har ekspertise og stor erfaring inden for fyrværkeri. Så hvis du skulle have brug for vejledning til fx junior fyrværkeri, eller sidder du og brænder inde med spørgsmål omkring sikkerhed, brug osv., så skal du endelig ikke tøve med kontakte dem – enten på mail, telefon eller i butikken. De hjælper hellere end gerne, da de selvfølgelig kun er interesserede i at klæde deres kunder på til en rigtig god nytårsfest.