Sæt gang i din fest med en rodeo tyr, hoppepuder eller noget helt tredje fra Funtastic

Hvad enten man snart skal holde børnefødselsdag, eller man skal holde en større fest, og man er på udkig efter underholdning, så skal man ind forbi Funtastic. Her tilbydes der blandt andet rodeo tyr udlejning, og man kan leje hoppepuder. Man kan læse mere om begge dele ved at besøge hjemmesiden www.funtastic.dk.

Lej en rodeo tyr til festen

Skal en rund fødselsdag eller en større fest have noget underholdning, som gæsterne helt sikkert aldrig glemmer, så bør man bestemt kigge ind forbi Funtastic. Her tilbydes der nemlig rodeo tyr udlejning, som uden tvivl vil kunne sætte gang i festen. En tur på en rodeotyr handler nemlig om at holde fast så længe, som man overhovedet kan, før man bliver smidt af, og det er ofte til stor underholdning; også for dem, der står og kigger på. Med til rodeo tyr udlejning følger også en faldmåtte og en grundig gennemgang af sikkerheden, så ingen kommer til skade midt under festen. Funtastic tilbyder rodeo tyr udlejning til hele landet, så det er bare med at kigge ind forbi hjemmesiden www.funtastic.dk, hvor man kan leje en tyr allerede i dag.

Lej hoppepuder til børnefødselsdagen 

Når man skal holde børnefødselsdag, kan de fleste forældre helt sikkert skrive under på, at man gerne vil gøre det til en mindeværdig en af slagsen, og det kan derfor være en god idé at leje en hoppepude. Hos Funtastic kan man leje hoppepuder med mange forskellige temaer og i sjove modeller. Man kan eksempelvis vælge et piratskib, en byggeplads, en jungle og mange, mange andre modeller. Det burde derfor være muligt at leje en hoppepude, som passer til de interesser, barnet har. Hos Funtastic fås der modeller, som kan passe til børn i alle aldre, så det er bare med at kigge ind forbi hjemmesiden www.funtastic.dk, hvor man kan leje en hoppepude eller en hoppeborg allerede i dag, så barnet får en uforglemmelig fødselsdag.

Hos www.funtastic.dk kan man leje alt fra en rodeotyr til en hoppepude.