Protein opskrifter på velsmagende og glutenfrit brød - Protein Baker

Hjemmebagt brød og kager smager bedre. Protein Baker gør det nemt at lave egne sunde boller, brød, pandekager og andet bagværk. Se deres glutenfri, protein opskrifter online på proteinbaker.dk.

Glutenfrit brød og frokostboller - Bageblandinger

Protein Baker forhandler egne bageblandinger uden tilsat sukker, der gør det hurtigt at bage glutenfrit brød eller boller. Der forhandles nemlig både mixes til boller og brød uden gluten, som også har et højt proteinindhold. Du har adgang til et kaloriefattigt og fedtfattigt alternativ bl.a. pga. brugen af fedtreduceret kokosmel. Lav glutenfrit brød for smagens skyld, eller benyt bage mixen som et middel til varigt vægttab. Sundt, saftigt og velsmagende brød kan løfte hverdagen op på et nyt niveau. Tag fx morgenbollerne med på arbejde eller i skole, og nyd dem klappet omkring godt pålæg. Bollerne og brødet egner sig også til nedfrysning. Bag en stor omgang, og have glutenfrie lækkerier til flere uger frem! Læs mere om deres bolle mix og brødmix online på proteinbaker.dk.

Protein opskrifter til brød og kager

Lav proteinkager, rugbrød og andet bagværk fra bunden af. Benyt friske ingredienser og proteinpulver, og nyd lækre æbleskiver, æg frie kager, pandekager og andet med et højt indhold af protein. Protein Baker har nemlig også samlet en side fyldt med de bedste opskrifter, der også er helt frie for gluten. Smag det saftige proteinrugbrød perfekt med smør, pålæg og agurker. Hvad siger du til en proteinbar, som du kan tage med i toget eller i skolen? Om søndagen er muffins med et højt aminosyreindhold måske lige sagen. Der er mange muligheder for at lave proteinrigt bagværk. Opskrifterne er alle af en høj kvalitet, der sikrer dig et lækkert resultat, hvis de følges nogenlunde. Er du interesseret i at cutte ned på glutenindholdet og op på proteinindholdet? Så se opskrifterne på proteinbaker.dk.

Se protein opskrifterne til kager og brød, og køb bageblandinger uden gluten til boller hos Protein Baker.