Madkonceptet leverer mad du sent vil glemme til firmafrokostordning og påskefrokost

Madkonceptet er en spændende dansk catering virksomhed med base i Københavnsområdet. De leverer alt fra spændende firmafrokostordninger til velsmagende catering mad til særlige lejligheder. Du kan altså få fantastisk mad til f.eks. påskefrokost, konfirmation eller firmafest. Uanset hvad man ”skal bruge dem til”, kan man roligt forvente at kvalitet og smag er helt i top, når man hyrer dem til at levere mad. Læs mere herunder.

En velsmagende firmafrokostordning til alle i virksomheden

Vil du og dine medarbejdere gerne kunne sætte jer til bords hver dag, og nyde en god og velsmagende frokost i fællesskab? Så er www.madkonceptet.dk klar til at levere maden, hvis I holder til i København eller omegn. En firmafrokostordning leveret af Madkonceptet, vil altid være spændende og velsammensat. Det byder både på hjemmebagt brød, dagens varme ret, to sunde og velsmagende salater, samt osteanretning onsdag og kage torsdag. Har man særlige krav til firmafrokostordningen, f.eks. hvis veganere eller vegetarer gerne vil spise med, eller personer som ikke spiser svinekød, er det intet problem. Madkonceptet sørger for at disse behov efterkommes, helt uden at det koster ekstra. Alt i alt en alletiders firmafrokostordning, der helt sikkert kan anbefales.

Få en uforglemmelig påskefrokost med lækker mad

Udover firmafrokostordning, tilbyder man naturligvis også en række andre typer catering hos Madkonceptet. Det gælder blandt andet levering af påskefrokost. Her sørger ligeledes for at levere en spændende og lækker sammensætning af retter, som alle gæster med garanti vil sætte pris på. En påskefrokost vil desuden være fyldt med gode råvarer, præcis sådan som det bør være, og alle retter tilberedes med omhu og snilde. Igen tager Madkonceptet god hånd om jer, der skal have maden. Har I allergikere eller folk med andre spisevaner, så kan I ønske en påskefrokost, der tager højde for dette. Tag endelig kontakt til dem, og lær mere om hvad de kan gøre for jeres påskefrokost.