Frokostordning og mad til konfirmation fra madkonceptet.dk

Bestil mad til døren uanset lejlighed. Ønsker du catering til konfirmation, så vil du synes godt om konfirmationsbuffeten fra madkonceptet.dk. Her kigger vi også på deres frokostbuffet til erhverv. Frokostordningen kan nemlig vælges i hele København. Abonner på firmafrokost i Hovedstadsområdet i dag. Det kræver blot 10 kuverter, og for yderligere info kan du besøge madkonceptet.dk.

Konfirmation - Bestil konfirmationsbuffet i København

Ligesom bryllup så er konfirmation også en begivenhed, der ofte kun sker én gang i livet. Så derfor er der ikke noget, som skal overlades til tilfældighederne. Når du vælger en leverandør til maden, så kig også på anmeldelserne. Madkonceptet er nemlig en god mulighed inden for konfirmation diner transportable. De sørger for catering, der kommer til at blive elsket af gæsterne såvel som konfirmanden. Ja, de leverer deres udsøgte konfirmationsbuffet 2021 til døren. Ligesom sidste år så tegner konfirmationerne i 2021 også til at være lidt specielle og udskudte nogle steder. Det er klart, der stadigvæk skal tages højde for de specielle verdensomstændigheder. Hos Madkonceptet er deres konfirmationsbuffet sublim. Bestil mad til konfirmation, der indeholder tomatsalat med grillet peberfrugt, rødløg og oliven samt feta. Den står på lækker bearnaisesovs med estragon og kraftig chokoladefondant. I modtager også sprøde salater, godt kød og meget mere!

Fordele med firmafrokost i den daglige arbejdsgang

Frokostordninger kan give meget. De er en fantastisk tilføjelse til den moderne virksomhed, der ønsker god frokost til alle ansatte, så der er mindre bøvl med at købe mad i pauserne eller selv pakke madpakkerne. Det lukker op for mere frihed, og derfor vælger mange erhverv i København en frokostordning. Firmafrokost hos madkonceptet.dk er noget langt ud over det, som man forventer. Det handler 100 % om de gode råvarer i det daglige. Deres firmafrokost byder på frokostleverancer i sublim kvalitetsstandard. Hør mere om deres frokostordning, og tilmeld jer, hvis I blot er 10 kuverter.

Skal I have firmafrokost? Madkonceptet frokostordninger til virksomheder leveres til hele KBH. Bestil frokost allerede i dag. Læs også om catering til konfirmation og tapas som diner transportable. De leverer 3-retters menu og andre retter direkte til jeres dør.