Frokostordning og catering til specielle events hos Madkonceptet - Firmaer og Private

Få lækker catering hos Madkonceptet, som f.eks. tilbyder 3 retters menu og brunch. Tilmeld også en fast frokostordning i hovedstaden på madkonceptet.dk - altid med fokus på variation. Hvad siger du til tapas (sammensæt selv din egen tapas-menu), eller lækker mad til julefrokost ud af huset? Der tages hånd om allergikere, veganere osv., som er med til dit event.

Frokostordning i KBH på madkonceptet.dk

Besøg madkonceptet.dk, og tilmeld dig allerede i dag deres frokostordning til københavnsk erhvervsliv. Deres firmafrokost er kendt for kvaliteten. Man kommer ikke langt uden brug af gode råvarer, men det er desværre dér, som mange af konkurrenterne begår fejl. I en evig stræben efter at holde prisen lav, så er det hele gået tabt et eller andet sted. Der er heldigvis større fokus på kvaliteten af ingredienserne hos befolkningen nu, end der var før, og det betyder, at den frokostordning, som Madkonceptet tilbyder, har vundet frem. Råvarekvaliteten er simpelthen fænomenal i forhold til de stærke priser, som tilbydes. Hvis du tilmelder dig firmafrokost på www.madkonceptet.dk, så kan du samtidig læse lidt mere om filosofien bag maden. Frokost fra denne catering leverandør bliver noget, som alle medarbejderne ser frem til i frokostpausen. Tilmeld dig denne kvalitets frokostordning i KBH med fokus på friske ingredienser og godt kokkehåndværk.

Catering - Tapas, receptionsmad, 3 retters menu m.fl.

Catering er altid en oplevelse, når man har bestilt på madkonceptet.dk. Lækker mad behøver slet ikke at være kompliceret. Så længe maden er tilberedt ud fra lækre råvarer, så kommer man langt. Hos Madkonceptet er nøgleordene kvalitet, ærlighed, kreativitet, fleksibilitet og service. Det er en kundetilpasset catering oplevelse, som strækker sig langt ud over normen i branchen. Der tilbydes bl.a. mad til julefrokost, nytårsaften, konfirmation og fødselsdage. Bestil tapas, buffet, 3 retters menu, receptionsmad og meget mere hos Madkonceptet, der leverer catering til døren - altid med et smil på læberne.

Få god catering i KBH til rimelige priser. Besøg www.madkonceptet.dk, og bestil firmafrokost ud af huset. Deres frokostordning har fået rigtig god feedback hos virksomheder i København.