Frokost+ firmafrokost i Århus med portionsanretning eller deres velkendte buffet

En del kunder taler positivt om Frokost+. Denne cateringvirksomhed er specialist i frokostordning til virksomheder i Århus og Østjylland. Få bl.a. portionsanrettet firmafrokost samt overdådig buffet lige til døren, hver dag.

Portionsanretning af frokosten (levering ud af huset)

Hos Frokost+ tilbyder de portionsanretning i usædvanlig høj kvalitet. Med individuel portionsanretning kan man tilpasse frokosten til den enkeltes behov. Er der vegetarer, eller er der behov for en veganeranretning? Vælg også salat, hvis man er i det grønne hjørne. Leverandøren står 100 % klar til at efterleve kunders behov, så alle sammen får den bedst mulige frokost og går mætte fra sin plads. Nu har det jo været lidt specielle tider, og det giver god mening med portionsanretning, i hvert fald et stykke tid. Frokost+ er mest kendt for deres frokostbuffet, men portionsanrettet mad er et nyere tiltag pga. den situation, som vi står overfor. Det er vigtigt, at vi alle føler os trygge, så mange steder vil det være fornuftigt at sløjfe buffeten for individuel tilpasset mad i et stykke tid. Man kan tage sin portionsanretning med sig på sin plads og nyde den, eller måske udenfor i det gode vejr, hvis man har faciliteterne til det.

Denne firmafrokost i Århus giver mulighed for tilvalg som chokoladekage og ekstra pålæg - frokostplus.dk

På www.frokostplus.dk sørger de for en klasse oplevelse, når I går til frokostpause. Få firmafrokost til Århus med tilvalg, hvis dette ønskes. Ekstra forplejning som brownie, chokoladekage, frisk fisk eller ekstra pålæg kan varm anbefales. Frisk frugt fås også til en god pris, samt mulighed for at få specielle sandwicher eller klassisk smørrebrød. Klik ind på frokostplus.dk, og lad tænderne løbe i vand. De giver dig et uforpligtende tilbud på deres firmafrokost. Den leveres til Århus, Randers, Galten, Horsens og generelt mange steder i Østjylland. Hjemmesiden er informativ og indeholder også nogle eksempler på menuer, der kunne være gældende.

Hvis man overvejer portionsanrettet mad på arbejdspladsen i frokosttiden, så vælg Frokost+ i Århus og omegn. Firmafrokost er deres speciale, og de kører gerne ud med lækkerier også til din virksomhed.