Catering til påskefrokost og tapas til erhverv og private - Madkonceptet

Leder du efter mad ud af huset i KBH? Du er måske allerede begyndt at tænke på påskefrokost, eller det kan være du leder efter byens bedste tapas catering til fødselsdag eller konfirmation? Madkonceptet er kendt for tapasanretninger og meget andet inden for diner transportable i hovedstaden.

Book diner transportable til påskefrokost online

Når tiden nærmer sig årets påskefrokost, kan du booke en glimrende påskemenu på www.madkonceptet.dk. Påsken er noget, som mange af os fejrer med manér, og det er rart ikke at skulle tænke på maden. Hvis du leder efter mad til påskefrokost i Hovedstadsområdet, så lad Madkonceptet hjælpe. De står bag catering af høj kvalitet, uanset om det er til påskefesten eller konfirmation. Book mad til påskefrokost, hvor du har mulighed for at præge menuen. Der tages altid udgangspunkt i de gode råvarer og kundernes ønsker, når man bestiller diner transportable via madkonceptet.dk. Sådan har det altid været, og sådan bliver det ved med at være. Læs mere om mad ud af huset til påskefrokost og andre begivenheder online.

Tapas ud af huset fra madkonceptet.dk - Den bedste i København?

Ønsker du at bestille tapas i Hovedstadsområdet? Madkonceptet leverer fremragende tapas i København af autentisk kvalitet, som kan sammenlignes med de bedste tapasrestauranter. Vælg imellem et hav af tapasretter til festen hos Madkonceptet. Kuvertprisen afhænger af antal valgte retter, og der skal som minimum bestilles tapas til 15 personer. Vælg imellem kolde og varme retter samt tapas dessert på madkonceptet.dk. Det er såkaldt fingerfood, man kan gå og nippe lidt ad, og det er en spise, hvor man bliver introduceret til et væld af smagsoplevelser og nuancer. Tapas er perfekt til ferniseringen, studenterkørslen og et hav af andre typer events. Læs mere om bestilling af mad ud af huset og Madkonceptet online, som servicerer hele København og resten af Hovedstadsområdet.

Er du på udkig efter tapas i København? Bestil anretninger med den spanske specialitet i hovedstaden samt omegn, og på www.madkonceptet.dk kan du også bestille catering til påskefrokost, julefrokost, nytår og andre højtider og begivenheder.