Biokapslen.dk leverer bionedbrydelige kaffekapsler, der er kompatible med Nespresso maskiner

Hvis du leder efter bionedbrydelige Nespresso kapsler som alternativ til plastikkapslen, så læs med her. Hos Biokapslen tilbyder de nemlig kaffekapsler online.

Bionedbrydelige Nespresso kompatible kapsler med omtanke for miljøet

Hvis du har en Nespresso maskine, så har du måske overvejet, om der findes en mere bæredygtig løsning end de mange plastikkapsler med aluminiumslåg, som ryger i skraldespanden. Det gør der! Biokapslen laver bionedbrydelige Nespresso kompatible kaffekapsler med lækker gourmet kaffe. Deres kapsler er lavet af primært majs, korn og sukker, og kan nedbrydes på komposten eller smides i biospanden for at blive omsat til biogas. Deres bionedbrydelige Nespresso kapsler er endda billigere end de almindelige kaffekapsler, så der er virkelig ingen god grund til ikke at gå over til dem. Det er dansk iværksætteri, når det er bedst, for deres model er både mere økonomisk, økologisk og praktisk. Deres abonnement kan ændres, opsiges eller sættes på pause til enhver tid, og du får altid din gourmet kaffe leveret direkte til døren. De har flere kaffesorter i sortimentet, som er certificeret med Rainforest Alliance, hvis du vil gå all-in på bæredygtighed. Læs mere på www.biokapslen.dk.

Kaffekapsler i høj kvalitet online på www.biokapslen.dk

Biokapslen har lavet et glimrende alternativ til Nespresso kaffekapslerne i plastik, som er bionedbrydelige kaffekapsler, der kan kompostere eller omsættes til biogas på et almindeligt biogasanlæg. Der er flere, der har tænkt over, hvordan Nespresso maskinen kunne blive mere bæredygtig, og derfor findes der også den genopfyldelige Evergreen kaffekapsel, som er meget bæredygtig, da man slet ikke smider noget ud andet et emballagen til kaffen. Den genopfyldelige Evergreen kaffekapsel er lavet i rustfrit stål og kan genbruges igen og igen, men til gengæld er den ikke lige så hurtig som de bionedbrydelige kaffekapsler fra biokapslen.dk. Det smarte ved Nespresso maskinen er jo, at det går enormt stærkt med at lave en kop friskbrygget gourmetkaffe hurtigere end at koge en kedel vand. Og dertil er Evergreen kapslen ikke så smart, fordi den skal tømmes, fyldes, stampes og lukkes før hver eneste kop. De bionedbrydelige kapsler er både bæredygtige og lige så hurtige, som Nespresso var tænkt i udgangspunktet. Køb kaffekapsler billigt online.