Bestil havkat og pigvar fra Hvide Sande

Alene ud fra navnet er det nemt at gennemskue, hvad virksomheden Friskfangetfisk beskæftiger sig med. Men den populære fiskevirksomhed fortjener dog alligevel en ordentlig præsentation. Det vestjyske foretagende har nemlig altid kvaliteten i fokus, og derfor er der få virksomheder, der når dem til sokkeholderne. Lær dem bedre at kende her og læs mere om to af deres produkter: Havkat og pigvar.

Havkatten har en fantastisk smag

Friskfangetfisk hører hjemme i Hvide Sande. Herfra kører de dagligt ud med velsmagende produkter, friske fisk, røgvarer og deres lækre fiskekasser, der er perfekte til eksempelvis julefrokosten, firmafesten eller hyggelige middage med hele familien. Et andet af deres mere populære produkter er havkat. En havkat er nemlig en enormt lækker spisefisk. Dens faste og saftige kød betyder, at den er meget delikat. Man mener, at en af årsagerne til, at havkatten er så smagfuld, er, at den spiser mange hummere. En havkat har nemlig et meget stærkt kæbeparti, der altså sagtens kan knuse hummere. En havkat er en lys rundfisk, og hvis du køber dem hos Friskfangetfisk, er de oftest fanget i den vestlige del af Østersøen. Fiskeriet af havkat foregår selvfølgelig bæredygtigt og skånsomt mod havbunden.

Friskfangetfisk tilbyder også pigvar

Hvis du drømmer om at spise pigvar frisk fra havet, kan den pålidelige, passionerede og professionelle fiskevirksomhed selvfølgelig også hjælpe dig. Det hvide kød på en pigvar er fast og lækkert. Det er derfor oplagt på grillen eller i ovnen. Hvis du kunne tænke dig at vide mere om Friskfangetfisk, deres tilbud og fisk, som fx pigvar, er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte det dedikerede, dygtige og hjælpsomme personale hos det spændende foretagende. Medarbejderne er nemlig altid flinke til at besvare dine spørgsmål - også når det drejer sig om pigvar. Du finder deres telefonnummer og e-mailadresse inde på deres brugervenlige, lærerige og veldesignede hjemmeside og webshop, friskfangetfisk.dk.