Bestil bløde og hårde karameller med/uden chokolade fra karamelleriet.dk

Shop hård karamel og chokoladekaramel i bedste, lækreste kvalitet online hos Karamelleriet. De udmærker sig med egen, danske produktion og en ny julekalender til 2021, der er et sikkert hit. Vent ikke for længe med at bestille karameljulekalenderen. Hvis sidste år er en indikation, så blev den udsolgt virkelig hurtigt.

Køb hård karamel fra det eksklusive danske brand

Hård karamel hos Karamelleriet kan bl.a. fås med salmiak eller mint. Du kommer også til at have lyst til at prøve deres hårde karameller med kokos og lakrids - begge vidundere, der har mange fans i Danmark. Den hårde karamel er én, som man kan nyde i længere tid. Den bevarer konsistensen og bliver ved med at frigive vidunderlige smagsaromaer. Det er karamellen, som ganske enkelt bliver ved med at give. Elsker du også hård karamel? Hvis du ikke har prøvet udgaverne fra karamelleriet.dk endnu, så har du en særlig oplevelse i vente. Tøv ikke med at kontakte dem for at forhøre nærmere omkring udvalget og fremgangsmetoderne i produktionen. Alternativt kan du læse mere under de forskellige karamelvarer.

Karamel med chokolade fra egen produktion

Karamelleriet sælger også karamel med chokolade i en eftertragtet HR. FRU. & FRK.-serie. Disse karameller med chokolade er perfekte som værtindegave eller blot som lidt selvforkælelse sammen med kæresten. I kategorien finder du chokoladekarameller med karamelliseret chokolade, der giver en vidunderlig smagsoplevelse. Du finder pebermyntekarameller med mørk chokolade og de skønneste flødekarameller med en saltet smag med mørk luksuschokolade. Se også deres specielle LOVEPRIDE-kollektion som en hyldest til mangfoldigheden. Der er ingen grund til at nøjes med én pakke! Læs mere om de forskellige udgaver, og find karamel med chokolade i bedste kvalitet efter din smag.

Er du mest til chokolade karamel eller hård karamel med forskellige strejf af interessante råvarer? På www.karamelleriet.dk går karamelnydernes drømme i opfyldelse. Shop også gaveæsker, og glæd andre med kvalitetsvarerne. Skynd dig, hvis du vil nå at købe deres Cozy Christmas 2021-karameljulekalendere.