Udlejning af vandautomater og leje af vandkøler med højt serviceniveau hos Water Company

Hvis i leder efter udlejning af vandautomater til jeres virksomhed, så læs om Water Company og deres klimavenlige løsninger her. Her kan i finde klimaneutral leje af vandkøler til gode priser.

Udlejning af vandautomater i forskellige varianter

Water Company har i mange år tilbudt udlejning af vandautomater, og er en virksomhed med en stærk klimaprofil. De har været klimaneutrale siden 2009 og kompenserer for alle deres emissioner ved bl.a. at støtte projekter som Kikonda Forest Reserve i Uganda. De støtter og arbejder ud fra FN’s Global Compacts ti principper vedrørende menneskerettigheder, arbejdsvilkår, miljø og korruption. Deres tilbud om udlejning af vandautomater vil helt sikkert kunne matche jeres virksomheds behov. De er bl.a. vandautomater til køkkener, som tilkobles jeres allerede eksisterende system og på den måde ikke tager gulvplads. På den måde får i en hane med afkølet brusvand lige ved siden af vandhanerne. Der er også udlejning af vandautomater, som står frit på gulvet og her er mange forskellige modeller at vælge imellem. Bl.a. den 100% klimaneutrale Tower model, som bl.a. fås i eg, ask, valnød, kirkebær, jatoba eller mahogni eller et personificeret lakeret finish. Det interne afløb i Tower modellen har et fordampningssystem, som gør at den aldrig skal tømmes.

Leje af vandkøler - Klimavenlig løsning her

Hvis i skal leje en vandkøler til virksomheden og i gerne vil have en klimavenlig løsning, så er det helt klart hos Water Company i skal henvende jer og indhente et tilbud. De har været klimaneutrale siden 2009 og arbejder på mange forskellige niveauer med bæredygtighed. Udover at have solceller på taget af deres kontor, kompensere for alle deres emissioner og kun bruge lokalt drikkevand filtreret og afkølet på samme tide, så samarbejder de også med WaterSprint, som laver de mest klimavenlige vandfiltre som bruger LED-UV teknologi til at dræbe bakterier i vandet med. LED lamperne er ekstremt energieffektive og reducerer energiforbruget med 98% i forhold til almindelige UD lysrør, og de opvarmer ikke vandet. Filtrene tilpasses de gældende forhold så som gamle rør, for meget kalk i vandet, høje kobberniveauer eller lignende. Læs mere på watercompany.dk.