Taglægter og undertag til gode priser

Der findes hos Profilmetal A/S et bredt sortiment af forskellige produkter til byggeri, som findes til konkurrencedygtige priser. Sortimentet byder bl.a. på forskellige træ sorter, samt undertag i den bedste kvalitet.

Køb undertag billigt og i høj kvalitet på profilmetal.dk

Profilmetal A/S byder på et fornuftigt sortiment af undertag, som handles B2B. Det gode undertag kommer med 30 års garanti, grundet af den høje kvalitet. Undertaget findes i forskellige modeller og størrelser, hvor der bl.a. tilbydes 3-lags undertag. Dette er en smart løsning til at modstå kondens under taget. Herunder kan flere forskellige tagtyper, som bl.a. ståltagplader skabe kondens, hvor at undertaget beskytter mod dryp på bagsiden. Alle materialerne som findes hos Profilmetal A/S er fremstillet i den højeste kvalitet, så man er sikret et holdbart undertag, mange år frem. Der tilbydes hos Profilmetal A/S også andet tilbehør, som gør opsættelse af taget nemmere, som fx opstrammere og 60 mm undertags tape. Læs mere om produkterne på www.profilmetal.dk og find den rigtige løsning til dig.

Profilmetal A/S forhandler taglægter til erhverv - Spar penge

Der findes hos Profilmetal A/S også et bredt sortiment af forskelligt træ, i høj kvalitet. Der findes på siden forskellige typer træ, hvor der bl.a. findes taglægter, til gode priser. Træet får man behov for i forbindelse med montering af tag- og vægprofiler. Her bruges T1 lægten til at lægge tagpladerne på, hvorefter klemlisten kan monteres. Der findes træ til mange forskellige slags opgaver derudover, så der kan findes noget til alles projekter. Træet fås med dag-til-dag levering på udvalgte dækninger, hvor det bliver leveret direkte fra egen fabrik. Ligeledes findes der hos Profilmetal A/S op til 40 års garanti på nogle af produkterne, så du er godt fremtidssikret. Læs mere om de mange forskellige træ muligheder på www.profilmetal.dk og få dækket dine behov med de bedste og billige materialer.

Besøg Profilmetal A/S allerede i dag, hvis du mangler materialer til byggeprojekter, som fx nyt tag.