Optimer processerne i din virksomhed med en SAP konsulent og en Subject Access Report fra 2BM

Lige meget hvad man har brug for at hjælp til SAP, så bør man helt sikkert vælge at kigge ind forbi 2BM. Her kan man blandt andet få hjælp fra en SAP konsulent, og man kan blive meget klogere på, hvordan man kan bruge en Subject Access Report. Man kan læse mere om det hele ved at besøge hjemmesiden www.2bm.dk.

Subject Access Report

Med persondatalovgivningen blev der indført væsentlig strengere krav til virksomheder, når det kommer til registrering og udlevering af persondata. Det kan derfor være en rigtig god idé med en Subject Access Report også kaldet en indsigtsrapport. Det kan nemlig være med til at give et overblik over, hvad man har gemt af persondata, og hvor det befinder sig i systemerne. Det gør det væsentlig lettere at både udlevere og slette data. Hos 2BM tilbydes der en Subject Access Report, som er et eminent værktøj, som er overskueligt og nemt at anvende i mange forskellige typer af virksomheder. Man kan blive meget klogere på, hvad en Subject Access Report kan bruges til ved at kigge ind forbi 2BM på hjemmesiden www.2bm.dk.

Dygtig SAP konsulent

Hvis man bruger SAP i sin virksomhed, og man godt kunne tænke sig at få nogle gode råd og kyndig vejledning til, hvordan man bedst anvender det og får det optimale ud af det, så bør man helt sikkert vælge at tage kontakt til 2BM. Her kan man nemlig komme i kontakt med en dygtig SAP konsulent, som kan svare på alle spørgsmål, man måtte have. Et samarbejde med en SAP konsulent kan desuden være med til at gøre, at systemet bliver yderligere effektiviseret, og man kan hurtigt komme i gang med at bruge systemet på den bedst mulige måde, som passer til den virksomhed, man driver. Man kan læse meget mere om, hvad man kan bruge en SAP konsulent til ved at kigge ind forbi 2BM på hjemmesiden www.2bm.dk.

På hjemmesiden www.2bm.dk kan man få hjælp til at optimere processerne i sin virksomhed.