Kobørster og frostfrie drikkekoppe til gode priser

Står du i en situation, hvor du leder efter noget nyt staldinventar, kan du med stor fordel tage et kig på Dan Egtveds hjemmeside lige her dan-egtved.dk. Her finder du et udvalg af blandt andet kobørster og en frostfri drikkekop.

Køb kobørster til bedre trivsel hos Dan Egtved

Tager du et kig på deres hjemmeside, vil du opleve et firma, der vægter kvalitet og god kundeservice rigtig højt. Dette vil du hurtigt kunne opleve, hvis du tager et kig rundt på deres online webshop, hvor du udelukkende vil kunne finde kvalitetsprodukter til stalde. Dan Egtved har mange års erfaring med produkter til dyr og stalde og kan derfor også give dig optimal rådgivning. Leder du fx efter nogle gode kobørster, er du kommet til det rette sted. En kobørste børster koens hale, hoved og ryg, og er en nem og effektiv løsning. Kobørster har en meget nyttig effekt, idet de gør koen rolig, og dette medvirker, at kvaliteten af deres mælk bliver bedre. Der er derfor mange fordele ved kobørster, og har du nogle spørgsmål til deres udvalg, er du velkommen til at kontakte dem.

Frostfri drikkekop - Stort udvalg online

På deres hjemmeside finder du også en smart frostfri drikkekop. Vandet til dyrene skal holdes frostfrit, og der er rigtig mange måder, dette kan gøres på. Med deres frostfrie drikkekop sker det blandt andet ved et varmelegeme, der skal tilsluttes strøm. Deres system kan bruges til alle slags dyr og kan både bruges ude og inde. Derfor er deres frostfri drikkekop en rigtig god og alsidig løsning til dig, der har landbrugsdyr. I deres webshop finder du forskellige modeller samt reservedele. Har du nogle spørgsmål til deres udvalg af frostfrie drikkekopper, er du altid velkommen til enten at ringe eller skrive til dem.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og lad dig inspirere til, hvordan du kan optimere dine stalde og deres indhold.