Køb plov og minilæsser udstyr hos DK-TEC

DK-TEC har et stort udvalg af forskellige slags maskiner til bl.a. landbrug. Læs mere her om minilæsser udstyr samt om en smart vendeplov.

Find hydraulisk eller mekanisk plov der matcher dine arbejdsforhold

Søger du en god vendeplov til traktoren, så har DK-TEC helt sikkert lige det, du skal bruge. De har i over 20 importeret det bedste udstyr fra bl.a. Tyskland, USA, Canada og Frankrig. De har solgt det til gode priser til danske professionelle. Hvis du skal bruge en stærk plov, så findes der mange forskellige modeller i butikken. Der findes bl.a. plove, der vendes mekanisk eller hydraulisk og som kan klare hårde arbejdsforhold. Det er vigtigt at få vendt jorden for at slippe af med ukrudt og for at forberede jorden til såning. Der findes mange forskellige smarte vendeplove i sortimentet. Hvis du søger en god plov, så kan du se forskellige instruktionsvideoer for de enkelte produkter på siden. De dygtige medarbejdere sidder også klar ved telefonerne, så hvis du skal bruge rådgivning eller vejledning. Du kan være sikker på at du nok skal kunne finde præcis det, du søger.

 

Vælg det rette minilæsser udstyr

DK-TEC fører også en del minilæsser udstyr. Minilæsseren er et vigtigt redskab på gården eller anlægget, da den er et effektivt all-around redskab. Med alle de forskellige værktøjer, der kan kobles på den og dens mobilitet og styrke kan den klare enormt mange forskellige opgaver i det daglige arbejde. Du kan bl.a. sætte en balletang, en betonblander, en fræser, rotorharve, en kantklipper, et jordbord og meget mere på armen. Søger du stærkt minilæsser udstyr, så finder du alt det, du skal bruge på DK-TEC. Der findes mange forskellige slags ballespyd, tænger osv. og der er ingen tvivl om, at du nok skal kunne finde den helt rette model i sortimentet. Hvis du leder efter godt minilæsser udstyr til anlægsarbejde, gartneri eller landbrug, så tjek www.dk-tec.dk ud og find det helt rette til din minilæsser. De har over 20 års erfaring med salg til professionelle, og vil helt sikkert kunne hjælpe dig med at finde det rette udstyr.