Køb af container til modulbyggeri hos DC-Supply

Køb en container til modulbyggeri. Hos DC-Supply leveres boligløsninger, bygget i moduler. Dette åbner op for en verden af muligheder.

Browse udvalget af containere til modulbyggeri

Klik ind på www.dc-supply.dk, og kig på de mange projekter, hvor DC-Supply har designet modulbyggerier af flere containere. En container til modulbyggeri indgår som en helhed. Den er et enkelt organ, der får hele bygningen til at hænge sammen. Et eksempel er rækkehuset eller studenterbeboelsen, som er sammensat af flere containere. Denne virksomhed har fx leveret modulbyggerier til Nuuk i Grønland, der er i stand til at holde til de barske krav, som der er på disse breddegrader. Hvis vi bevæger os markant længere mod syd, så har DC-Supply også været med til at levere løsninger inden for modulbyggeri til et olieboringsprojekt i Uganda. Du kan benytte dig af nogle af de forrige design, eller du kan vælge at tage din vision med på tegnebrættet. Firmaet her hjælper gerne med at skabe modulbyggerier til kunder helt fra bunden af.

Køb en container fra en dansk ekspert i feltet

Uanset dine præferencer, er DC-Supply leveringsdygtige. Køb en container - ny eller brugt. På deres hjemmeside kan du bladre frem og tilbage i de mange løsninger, som de har været med til. Det næste skridt er at udfylde onlineformularen, hvorved DC-Supply kan sende et prisforslag til køb af brugt eller ny containere. Alternativt kan du kontakte dem direkte. DC-Supply står også for udlejning, hvilket giver mening for masser af private og firmaer. Hvis du ønsker at købe brugt, så kan du bladre igennem brugtafdelingen på siden. Deres brugtmarked består bl.a. af isolerede 20 fods, reefers, containere til beboelse og meget mere. Køb af container kunne ikke være nemmere, uanset om du ønsker en unik løsning eller en af de tilbudte på dc-supply.dk.

Køb en container fra den danske specialist DC-Supply. De står klar til at vejlede både virksomheder og private kunder inden for separate containere til skibsbrug, beboelse m.m. eller samlinger, der indgår i et større modulbyggeri.