Kiesel Scandinavia leverer Terex kraner og neddelere til private og erhverv

Hvis du har brug for neddelere i forbindelse med genanvendelse af skrot og affald, eller hvis du for eksempel mangler en Terex kran, så bør du ikke tøve med at besøge www.kiesel.dk. Her finder du et bredt udvalg af entreprenørmaskiner, der især egner sig til erhverv, der arbejder med genbrug, nedbrydning, havn og shipping. Læs mere her i artiklen.

Find en Terex hydraulisk maskine eller kran på www.kiesel.dk

Hvis du er på udkig på markedet for entreprenørmaskiner, bør du helt sikkert klikke dig ind forbi www.kiesel.dk, hvor de har et bredt udvalg af forskellige typer maskiner til brancher inden for blandt andet landbrug, have og park, affaldshåndtering, nedbrydning samt havn og shipping. Du finder blandt andet et udvalg af Fuchs Terex hydrauliske maskiner og kraner, der blandt andet kan bruges til sortering, last og losning samt til at håndtere forskellige typer materialer. Har du for eksempel brug for en Fuchs Terex maskine til at håndtere tømmer eller skrot inden for genbrug og recycling? På deres hjemmeside er der en god chance for, at du kan finde netop den maskine, der opfylder dine behov. Her kan du finde kraner og maskiner i størrelser fra 17 ton op til 77 ton og med en arbejdsradius på op til 21 meter. Hjemmesiden er desuden let at finde rundt på, og du kan hurtigt danne dig et overblik over eksempelvis motorkraft, læsseudstyr og driftsvægt for den enkelte Fuchs Terex maskine.

Forarbejdningsanlæg og neddelere til plastik, biomasse, metal og træ

Der er generelt et større og større fokus på genanvendelse og genbrug af materialer, og derfor finder du hos Kiesel Scandinavia og et bredt udvalg af neddelere til mange forskellige materialer. Du kan for eksempel finde forarbejdningsanlæg til neddeling af biomasse og affaldsprodukter. Her kan der være tale om både træ, metal og affald, der effektivt bliver neddelt, så de kan få nye anvendelsesmuligheder og nyt liv via genbrug. Denne proces er derfor et vigtigt led i den samlede indsats for at nedbringe CO2-udslip, fordi materialer som træ, metal og plastik får muligheden for at blive genanvendt. Du finder desuden også neddelere, der vil hjælpe dig med at nedbryde affald og materialer, så du kan spare plads og penge – både når det kommer til omkostninger til transport samt til opbevaring og lager. Tøv ikke med at kontakte Kiesel Scandinavia, hvis du har spørgsmål til hvilke maskiner, der kan hjælpe dig bedst videre ud fra dine specifikke behov.