JohnHarmsen tilbyder et kursus i kommunikation samt et unikt mentorforløb

Alle mennesker er forskellige, men arbejdes der i teams, er det vigtigt at man kan være sammen. Netop det er noget www.johnharmsen.dk er specialist i, og vil kunne hjælpe et team, der trænger til samarbejde. Det er også muligt at få et mentorforløb, til dig der har brug for råd og vejledning.

Få et bedre arbejdsmiljø med et kursus i kommunikation 

Kommunikation er vigtigt, og specielt på arbejdspladsen, hvor teams skal kunne arbejde sammen. Netop det har JohnHarmsen sat fokus på med et kursus i kommunikation. Det vil give de forskellige teams en bedre arbejdskultur, specielt der hvor teams er delt op i stridigheder og uenighed. Et kursus i kommunikation vil give bedre kollegaer, samt et arbejdsmiljø hvor fjendtlighed erstattes med venlige interaktioner. For jer der har et problem med kliker på arbejdspladsen, vil et kursus i kommunikation være det helt rigtige for jer. Tag ind forbi www.johnharmsen.dk og lær mere om kursus i kommunikation, og hvordan det kan hjælpe jeres arbejdsplads.

Effektivt mentorforløb 

Mange ting i livet kan være svære at komme igennem selv, og på nogle tidspunkter, vil det være rart at kunne få hjælp til det næste skridt. Netop det kan JohnHarmsen være behjælpelig med, over et effektivt mentorforløb. Det er et forløb, hvor du får større klarhed over din egen vej, og du vil finde frem til det du skal sætte fokus på. Et mentorforløb vil opsættes individuelt, og vil derfor også være unik for hver person. I modsætning til andre steder, ved JohnHarmsen at der er forskel på alle mennesker, og inviterer derfor også til en grundig indledende snak. Derefter kan I, i fællesskab, finde ud af om I kan arbejde sammen. Find ud af den bedste løsning for dit mentorforløb, ved at tage kontakt til www.johnharmsen.dk og lær mere om dig selv.