Investering for begyndere. Læs om risiko og afkast her

Som begynder er der nogle termer, man skal have styr på. Det tager heldigvis ikke så lang tid at lære nok til at foretage den første investering. Her kan du læse kort om risiko og afkast samt crowdlending. Den nye blog investeringforbegyndere.dk kan klæde dig på med yderligere info og samtidig give dig et tip til en god investeringsplatform.

Risiko og afkast ved crowdlending. Mere information online på investeringforbegyndere.dk

Risiko og afkast har historisk set haft en meget kraftig sammenhæng, og sådan er det stadigvæk den dag i dag. Det er klart, der er out-liers, hvor man opdager en gylden mulighed for at investere i et firma, men næsten altid vil der være en sammenhæng imellem risiko for at tabe penge og potentielle gevinster ved en investering. Aktier har normalt en større risiko og et potentielt større afkast (der er dog stor variation imellem forskellige aktier). Investeringsforeninger, hvor hundredvis af aktier er samlet, har en lidt mindre risiko og lidt mindre potentiel gevinst pga. diversificering. Risiko og afkast ved crowdlending er begge lidt lavere, og det er en risikoprofil, som mange danskere godt kan lide. Lidt mere sikker er obligationer, men de giver næsten ikke noget i år 2020, og dette er også gældende for højrentekonti. For mere info, så klik ind på www.investeringforbegyndere.dk.

Kom godt i gang. Investering er også muligt for komplet begyndere

Der er mange mennesker, som har store formuer stående i banken - især hos det ældre segment. Man har altid tabt penge pga. inflation, men nu taber man også penge med negative renter. I stedet for at miste penge hvert år, hvorfor så ikke investere dem? Det er nemt at investere for begyndere hos udvalgte platforme, som sikrer et godt afkast. Hjemmesiden investeringforbegyndere.dk byder på guldkorn for dem, som tænker, at nu er nu. Der er altid et tidspunkt, man gør noget første gang. De negative renter i danske banker har gjort, at mange i landet foretager deres første investering i år 2020, og det er en god ting.