Hos SIS by Lekolar kan man bl.a. købe et praktisk kantinebord og salstole i det rette design

Lige meget hvilken type af stole eller borde man er på udkig efter til en institution eller lignende, så bør man helt sikkert vælge at kigge ind forbi Lekolar SIS. Her forhandles der nemlig alt fra diverse kantineborde til salstole af høj kvalitet. Man kan kigge nærmere på udvalget ved at besøge hjemmesiden www.sis-as.dk.

Kantinebord med unik bordform

Når eleverne eller medarbejderne skal sidde og hygge sig i pauserne og nyde en god frokost, er det vigtigt for oplevelsen, at de har nogle gode borde at sidde ved. Hos Lekolar SIS forhandles der et bredt udvalg af kantineborde, som har en høj kvalitet og samtidig inspirerer til kreativ indretning. Det gør kantinebordene blandt andet ved at have unikke bordformer, og de fås med fuldsvejset stel. Det betyder, at de kan holde til at blive brugt hver dag i rigtig mange år, så man ikke skal være bekymret for, at de skal udskiftes hele tiden, selvom de får en hårdhændet behandling. Hos Lekolar SIS har man mulighed for selv at kombinere stelfarve og bordplade på kantinebordene, så man får præcis det udtryk, man gerne vil have. Man kan kigge nærmere på det hele ved at besøge hjemmesiden www.sis-as.dk.

Find de helt rette salstole her

Skal man have børn til at lære noget, er det helt sikkert afgørende, at de har det rette læringsmiljø, og det inkluderer også de stole, de sidder på til hverdag. Hos Lekolar SIS forhandles der et bredt udvalg af salstole, hvor kvaliteten er i højsæde. Man har mulighed for selv at vælge farve og polstring til salstolene, så man får dem præcis, som man godt kunne tænke sig, så man også er sikker på, at de passer ind i skolens rammer. Man kan kigge meget nærmere på udvalget af salstole og bestille allerede i dag ved at besøge Lekolar SIS på hjemmesiden www.sis-as.dk.

Hos www.sis-as.dk forhandles der både stole og borde til skoler og arbejdspladser.