Hos 2BM tilbydes SAP projektledelse og implementering samt rådgivning i IoT/Internet of Things

2BM tilbyder SAP projektledelse og implementering samt rådgivning i IoT/Internet of Things. Læs mere om, hvordan du kan optimere din virksomhed her.

Hjælp til SAP projektledelse og implementering

2BM har mange års erfaring i at arbejde med ERP systemer som SAP og ved alt om implementering af den slags store it-systemer i alle forskellige slags store og små virksomheder. Undersøgelser viser, at 75% af alle it-projekter mislykkes på grund af dårlig ledelse og fejlvurderinger af tidsplaner og budgetter. 2bm.dk har mange års erfaring med SAP projektledelse og implementering og kan hjælpe din virksomhed på vej til en digitaliseret profil, hvor jeres interne kommunikation samt det administrative arbejde er effektiviseret og optimeret, hvor i undgår fodfejl og hvor der spares enormt mange mandskabstimer på kommunikation og administration, løn, HR, sikkerhed osv. Det er ikke altid let at implementere et omvæltende it-system, og derfor tilbyder de SAP projektledelse og implementering til gode priser – de vil helt sikkert kunne hjælpe din virksomhed på vejen til en mere effektiv og optimeret it-profil. Læs mere om SAP projektledelse og implementering på deres hjemmeside.

Rådgivning i IoT/Internet of Things

2BM tilbyder rådgivning i IoT/Internet of Things, og kan hjælpe din virksomhed med at optimere jeres produktion ved hjælp af IoT. Internet of Things er en gammel ide, om at alle maskiner og computere snakker sammen ved hjælp af deres ”eget internet,” og på den måde kan optimere sine egne og hinandens processer uden menneskelig indblanding. Når robotterne i en produktion kan snakke sammen, kan de styres fra samme sted og deres processer går ikke i vejen for hinanden. Du kan få god rådgivning i IoT/Internet of Things og om, hvordan din virksomhed kan optimeres og udbygge deres brug af AI for at gøre processerne lettere og bedre for medarbejdere, kunder og brugere. Med god rådgivning i IoT/Internet of Things får du alt det at vide, som du skal bruge for at kunne gennemgå den nødvendige digitaliseringsproces og din virksomhed vil helt sikkert kunne optimeres på mange forskellige punkter i det daglige.