Hammer Hansen A/S forhandler alverdens typer papir, såsom carbon papir og papirblokke

Hammer Hansen A/S har et stort udvalg af papirblokke, carbon papir og andre kontorartikler til danske virksomheder. Læs mere her og lad dig inspirere.

Papirblokke er alfa omega på ethvert kontor

Hammer Hansen A/S er Fyns ældste og bedste forhandler af kontorartikler og har helt sikkert det, du skal bruge til din virksomhed. De har altid gode tilbud og de arbejder med stor fleksibilitet og personlige relationer til deres kunder. De har bl.a. et stort udvalg af papirblokke, som jo på trods af digitaliseringen er et højeste nødvendigt værktøj i livet på den moderne arbejdsplads. Der skal ofte skitseres, skrives huskelister, tages noter til møder etc. Derfor finder du et solidt udvalg af papirblokke på hjemmesiden med mange forskellige slags papir, bl.a. ternet og linjeret. De har mange forskellige at vælge imellem, og du kan helt sikkert finde præcis det, du søger, i butikken til en god pris. Der findes bl.a. papirblokke med ternet papir i flere forskellige størrelser i butikken, både med limet ryg og med spiralryg. Det samme gælder for linjeret papir, og alt efter i hvilken branche du arbejder i, kan du helt sikkert finde den rette papirblok i butikken. De sælger alt i kontorartikler, og derfor kan din virksomhed med fordel købe stort ind her, så i opnår fri fragt. De har præcis det, du søger af papirblokke, papirclips, ringbind, printerpatroner, kuglepenne etc. Og alt sammen sælges til gode priser og med god personlig betjening.

Lav professionelle kopier med carbon papir

Hammer Hansen A/S har også er stort udvalg af carbon papir, som kan bruges til at skrive kvitteringer. Det er en bestemt slags papir, som kan bruges til at fremstille kopier, når man skriver i hånden. Det sælges ofte sammenhængende med blanketter i en “sandwich” som gør, at man let kan skrive på den øverste blanket, hvorefter ens skrift vil blive kopieret til den underliggende. Du kan finde flere forskellige slags carbon papir til diverse formål i butikken, og der vil helt sikkert være præcis det, du søger. Du kan finde den helt rette slags papir i butikken til en god pris, og hvis du søger carbon papir i god kvalitet, så er du kommet til den rette forhandler. De har mange forskellige slags papir og har generelt alt til virksomheder og kontorer. De fører også et stort udvalg af dagligdags kontorartikler, bl.a. kuglepenne, clips, hæftemaskiner etc. og der vil helt sikkert være præcis det, du søger til en god pris i butikken. Du kan finde mange forskellige slags carbon papir i butikken, og du vil helt sikkert synes om det store udvalg af papirtyper til gode priser, som de har udvalgt til deres kunder. Klik ind på hammerhansen.dk og find mere information.