Find et bredt udvalg af folie til vinduer såsom sikkerhedsfilm eller solfilm hos BBN Nordic

BBN Nordic sælger al slags folie og film, og du kan bl.a. finde solfilm og mange andre slags folie til vinduer i butikken.

Find folie med forskellige formål til jeres vinduer

Hos BBN Nordic kan du finde alt i folie til vinduer. Der er mange forskellige slags fim og folie, som har forskellige formål, og udover solfilm og sikkerhedsfilm, så er der selvfølgelig også den dekorative film: foliedekoration. Hvis du gerne vil have firmaets logo eller nogle store billeder op på vinduerne i virksomheden eller på firmabilen, så kan du finde hjælp her. De er eksperter i print, udskæring og montering af folie til vinduer, og du kan være sikker på et holdbart resultat og en robust kvalitet. Deres folie til vinduer holder i mange mange år, og falmer ikke i solen. De printer, skærer og monterer til gode priser, selv besværlige opgaver eller udfordringer kan du komme med, og de skal nok kunne finde en løsning. De rådgiver også i design og valg af typografi, logo, billeder eller budskaber. Der er mange muligheder med folie til vinduer, læs mere på siden.

Mindsk gener fra solen med solfilm

BBN Nordic sælger mange slags film til vinduer til forskellige formål, bl.a. dekorative, men de har fx også forskellige slags super god solfilm, som du kan få installeret på vinduerne i virksomheden for at mindske gener fra solen for de enkelte medarbejde samt for hele virksomheden. Det har mange forskellige formål, bl.a. at man sparer mange penge på aircondition og at medarbejderne ikke bliver generet af den skarpe sol, som skærer i øjnene. Solfilmen reducerer varmeindfald via en isolerende effekt, og den reducerer kraftigt lysindfaldet og blændende stråling, hvilket også vil sige at den forsinker falmningen af bygningens inventar. Den blokerer ikke for udsigten eller udsynet, men den hindrer kig udefra samtidig. Det er super smart, og det har en enormt lang levetid. www.bbnnordic.dk er autoriseret montør af 3M film, og har god erfaring med at installere den super gode solfilm fra 3M og kan helt sikkert finde en god løsning for dig.