Find din nye USB-C oplader til laptop og bærbar hos Av-Cables.dk

Der er en klar tendens at finde, når det drejer som om de sidste mange års udvikling indenfor computerområdet: alt laves mindre, smartere og hurtigere. Vores moderne laptops fylder ganske lidt sammenlignet med computere for bare få år siden, og det samme gælder udformningen af computerens USB-porte. 


Mange laptops skal i dag oplades via et USB-stik, hvor den nye USB-standard er USB-C. Er din bærbare computer udstyret med en sådan USB-port, har du brug for en USB-C oplader til laptop, og hos Av-Cables.dk finder du netop den, der opfylder dine behov.

En USB-C oplader til laptop er fremtidens standard

Ligesom med vores computere har USB-porte udviklet sig meget. Først hed normen USB 1.0, som sidenhen blev afløst af USB 2.0. Efterfølgende hed det USB 3.0, der sikrede en hurtigere opladningshastighed. De gamle USB-stik er dog blevet for store til de tynde computere, der produceres i dag, hvorfor der var brug for nye streger på tegnebrættet indenfor USB-området. 

I dag hedder standarden som nævnt USB-C, og den er udviklet af ikke mindre end 700 virksomheder på computerfronten, heraf nogle af verdens største. Man kan derfor gå ud fra, at du fremover skal bruge en USB-C oplader til laptop, når din computer har brug for strøm.

Mangler du en oplader? Så find din nye USB-C oplader til laptop hos Av-Cables.dk.

Hvordan virker en USB-C oplader?

Selvom en USB-C oplader er det nye på markedet, er de lige så nemme at benytte, som en hvilken som helst anden oplader. Du skal blot montere et stik i din stikdåse og sætte en ledning til den lille omformer. Fra omformeren går en anden ledning, der ender i USB-C-stikket, som du sætter i din computer. 

Et USB-C-stik er meget mindre end et almindeligt USB-stik og har den store fordel, at du ikke har mulighed for at bruge den forkert. Almindelige USB-stik skal vende på en bestemt måde for at passe korrekt i USB-porten, men det slipper du for at bruge tid på at finde ud af med en USB-C oplader til laptop. Her er det nemlig ligegyldigt, hvilken vej du vender stikket. 

Hvis du ønsker at fremtidssikre din strømforsyning til din computer, bør du anskaffe dig en USB-C oplader. Find din nye USB-C oplader til bærbar hos Av-Cables.dk allerede i dag og lad fremtidens standard give dig hurtig opladning.