Fast solafskærmning og polycarbonat facadepaneler - unikke løsninger på mras.dk

Mogens Rasmussen er eksperter i facader og solafskærmning. Læs bl.a. om fast solafskærmning samt om polycarbonat facadepaneler her.

Fast solafskærmning giver flere fordele

Skal I bruge fast solafskærmning på virksomhedens bygninger? Så kan Mogens Rasmussen hjælpe jer. De har arbejdet for mange forskellige virksomheder og har mange års erfaring med solafskærmning. De har adskillige løsninger i deres sortiment, og tilbyder bl.a. smart fast solafskærmning som fx åbne facadesystemer, som yder delvis afskærmning af solen, men som stadig lader lyset komme ind. Det handler altid om at finde balancen imellem at lade lyset komme ind og samtidig yde komfortabel solafskærmning, som giver den komfort, man skal bruge, når man arbejder eller er gæst i en bygning. Til restauranter kan det fx være en god ide at lave fast solafskærmning, så de spisende gæster ikke bliver generet af solens stråler, men stadig får et godt udsyn af restaurantens vinduer. Læs meget mere på mras.dk, hvor du kan se flere eksempler på solafskærmning til virksomheder. Der er et hav af forskellige muligheder for effektiv afskærmning af solen.

De banebrydende polycarbonat facadepaneler hos Mogens Rasmussen

Mogens Rasmussen er eksperter i facadebeklædning, og sælger bl.a. polycarbonat facadepaneler, som er en banebrydende opfindelse, der bl.a. kan holde støj og kulde ude, men lade lyset komme igennem. Der er et hav af forskellige muligheder med polycarbonat facadepaneler, og arkitekter og ingeniører bliver inspireret af de forskellige smarte plader til spændende nye bygningsdesign. Disse paneler kan reducere energiforbruget op til 80% alt efter bygningens konstruktion og ser ovenikøbet enormt smukke ud. Der er mange flotte og spændende muligheder med polycarbonat facadepaneler, og du kan læse meget mere på deres hjemmeside www.mras.dk, hvor du også kan finde de tekniske specifikationer, hvis du overvejer ny facadebeklædning på virksomhedens bygninger eller nybyggeri med polycarbonat facade. Læs meget mere om de mange fordele på hjemmesiden, hvor du finder mere information om deres produkter og om dine muligheder for at nedbringe virksomhedens energiforbrug med den rette facadebeklædning på firmaets bygninger.