Få hjælp til et bredt udvalg af juridiske opgaver hos advokatfirmaet Rödstenen

Hos Advokatfirmaet Rödstenen tilbydes der god og dedikeret rådgivning, af deres specialiserede jurister. Der tilbydes bl.a. rådgivning indenfor ansættelsesret og byggeri, hvor at et team af dygtige advokater vil stå klar til at hjælpe.

Rådgivning omkring ansættelsesret

Hos Advokatfirmaet Rödstenen tilbydes den bedste rådgivning, når det kommer til ansættelsesret. Når det gælder ansættelsesretlige spørgsmål, yder Advokatfirmaet Rödstenen alle former for hjælp, hvis du har problemer eller spørgsmål til ansættelsesret. Herunder ydes der bl.a. rådgivning omkring indgåelse af ansættelseskontrakt og klausuler, ophør af dit ansættelsesforhold, tvister opstået under og før af et ansættelsesforhold, afregning af overarbejde og meget mere. Dvs. at der hos advokatfirmaet tilbydes en lang række rådgivnings- og juridiske opgaver omkring ansættelsesret. Disse forhold vil være essentielle at kende til, hvis du fx skal fratræde et job, et nyt ansættelsessted, vilkårsændringer eller incitaments- og bonusprogrammer. Læs eventuelt mere om dine juridiske muligheder for rodstenen.dk og find den rette hjælp til dig.

Få rådgivning til byggeri

Der tilbydes hos Advokatfirmaet Rödstenen også byggeri advokater, hvis der ønskes hjælp til store beslutninger. En byggeri advokat er et godt valg, når det gælder store beslutninger såsom at skulle bygge sit første hus, som er et af de største økonomiske beslutninger i ens liv. Her guider og rådgiver advokatfirmaet dig hele vejen igennem forløbet, lige fra dine overvejelser til diverse kontraktindgåelser og under hele byggeriets opførelse. Hos Advokatfirmaet Rödstenen rådgives der bl.a. om entreprisekontrakter, betalingsgange, rådgiverkontrakter, syn og skøn, sagkyndige beslutninger og mere hertil. Der ydes derfor et bredt omfang af god og dedikeret rådgivning, hvis der søges hjælp fra en byggeri advokat. Byggeri advokaterne findes i Århus, hvor at advokatfirmaet har beliggenhed. Læs eventuelt mere om dine muligheder for at få en byggeri advokat på rodstenen.dk.

Besøg Advokatfirmaet Rödstenen allerede i dag, hvis du søger rådgivning eller har juridiske spørgsmål til ansættelsesret eller søger en byggeri advokat.