En bestyrelsesportal med forsikring fra BOARD OFFICE™ giver hjælp til bestyrelsesarbejde

BOARD OFFICE er en bestyrelsesportal med forsikring, som tilbyder effektive og professionelle værktøjer til bestyrelsesarbejde.

Få forsikret bestyrelsens beslutninger med en bestyrelsesportal med forsikring

BOARD OFFICE er Danmarks største bestyrelsesportal med forsikring og har attraktive tilbud for både fuldtids bestyrelsesmedlemmer samt del- eller fritids bestyrelsesmedlemmer. Portalen er udviklet af nogle af de allermest indflydelsesrige aktører i det danske, private erhvervsliv samt i den offentlige sektor. Deres bestyrelsesportal med forsikring har forskellige kurser, som du kan tage for at udvikle dig selv og dine evner som bestyrelsesmedlem. Eksperter har udviklet og testet disse kurser, og de deler ud af deres erfaringer for din udvikling, og uanset hvilke og hvor mange poster, du besidder, vil du kunne udvikle dig i dit bestyrelsesarbejde. Portalen giver også mulighed for, at du kan gøre dig synlig med dit CV, din profil og dine erfaringer. Dette er nemlig også stedet, hvor der rekrutteres nye bestyrelsesmedlemmer til vigtige poster. Hvis du er interesseret i en bestyrelsesportal med forsikring, så læs meget mere på board-office.dk, hvor du også kan downloade en 7 dages gratis demo.

På www.board-office.dk finder du redskaber til at udvikle dig i dit bestyrelsesarbejde

BOARD OFFICE er den største og mest indflydelsesrige bestyrelsesplatform i Danmark, som er eksklusivt anbefalet og benyttet af Danske Advokater. Platformen er udviklet af eksperter og erfarne aktører i dansk bestyrelse, som har målrettet denne platform til at udvikle dig i dit bestyrelsesarbejde. Der tilbydes forskellige uddannelser – både inden for offentlig og privat bestyrelse – og hvis du vil udvikle dig, lære af andres erfaringer og opnå brugbare værktøjer til dit bestyrelsesarbejde, så prøv den 7 dages gratis demo, som du kan downloade på www.board-office.dk. Uanset om du arbejder som bestyrelsesmedlem i din fritid, på deltid eller på fuld tid, så vil du kunne lære af de effektive bestyrelsesuddannelser, som tilbydes på siden. Portalen fungerer også som rekrutteringsværktøj, så det er et godt sted at gøre sig synlig, for det er også her, der bliver fundet kandidater til bestyrelsesarbejde. Indeholdt i abonnementet får du også et professionelt mappesystem, som er udviklet af eksperter, og som hjælper dig i dit daglige arbejde.