Du finder vagttøj og batteriopladere i blandt meget andet hos SECTRO

Sectro.dk er allerede populære blandt mange, der i hverdagen og på arbejdspladsen har brug for det bedste udstyr, der er at finde på markedet. SECTRO forhandler nemlig alt i vagtudstyr, som der kan være behov for, som vagt. Derfor der ingen tvivl om, at du bør tjekke deres imponerende side ud. Du finder de bredeste og mest varierede sortimenter af alt fra vagttøj og pouches til lygter og batteriopladere m.m. Læs mere om det enkelte produkt, der er nøje beskrevet, for at sikre dig, du får det rette for dig.

Køb vagttøj med god beskyttelse og komfort

Vagttøj er mere end bare tøj. Det indeholder en lang række forskellige funktioner og egenskaber, og så kommer det i en lang række dele. Du kan vælge mellem et bredt og kvalitetsbevidst udvalg af vagttøj hos SECTRO, hvor der er fokus på bevægelighed, komfort og beskyttelse. Derfor finder du vagttøj i form af alt fra trøjer, bluser og bukser til overtøj. Det inkluderer blandt andet gode sko, varme jakker og diverse, såsom huer og vanter m.m. Det er essentielt at være ordentligt klædt på som vagt, og det sikrer udvalget af vagttøj fra SECTRO dig med garanti. Så gå blot på udkig i de forskellige underkategorier og find det, du mangler eller skal have nyt af.

Vælg de bedste batteriopladere fra anerkendte brands

Det er både praktisk og vigtigt at have batteriopladere med sig, når man som vagt er ude i felten og på farten. Derfor forhandles batteriopladere i stor stil hos SECTRO, hvor du finder flere varianter og modeller til forskellige enheder. Blandt de brands, du finder indenfor batteriopladere, er bl.a. Nitecore, som er et af de mest specialiserede og anerkendte brands indenfor netop denne slags udstyr. Du finder batteriopladere fra den ganske lille til den helt store model, alt efter hvad der skal kunne oplades på farten.

Mulighederne er mange hos SECTRO, der er en af landets førende forhandlere af vagtudstyr.