DC-Supply kan lave 20 fods container og event container i høj kvalitet

Har du brug for en holdbar container til opbevaring eller til et event, der skal gøres ekstra specielt med en god plads, så er DC-Supply stedet for dig. De har nemlig den helt rigtige løsning til enhver situation, uanset om det er til langtidsbrug eller det er til en kortvarig løsning. Hos dem kan du bestille en 20 fods container eller en smart event container, der indeholder alt det, du har brug for.

Vælg en CSC-godkendt 20 fods container

Leder du efter en 20 fods container, så bør du helt sikkert tage kontakt til DC-Supply. De har nemlig mulighed for at levere en 20 fods container, der er både CSC-godkendt og ISO standard. Da det er muligt at få en 20 fods container i flere forskellige varianter, er der uden tvivl en god chance for, at de har den rette til dig. Har du derfor brug for at den kan køle og fryse, så kan de klare det med en isoleret container, der har alt det nødvendige, du ikke kan undvære med en fryse- og kølecontainer. Ved netop denne type container er det også muligt at vælge solceller og batteri. Det betyder du har en 20 fods container, der hverken har brug for tilkobling eller ekstern energiforsyning. Er det en offshore container du har brug for, så er det muligt at vælge en 20 fods container til netop dette formål. Da DC-Supply altid sørger for at have 20 fods containere, og alle deres andre containere, i høj kvalitet, vil det være en rigtig god investering at bestille en container hos dem.

Skræddersyet event container der matcher dit tema

Skal du have en god og effektiv løsning til events eller store begivenheder, der holdes for mange mennesker? Så er en event container fra DC-Supply det helt rigtige valg. En event container kan bruges til utroligt meget forskelligt, det er bl.a. ideelt til en salgsbod, en bar eller en udendørsscene. Når du vælger en event container fra dem, vil du desuden have mulighed for at have en helt personlig løsning. De sørger nemlig for at skræddersy den, så den kommer til at passe helt perfekt til dit projekt. En event container kan være den helt rigtige løsning, når der skal gøres opmærksom på jeres virksomhed. Det er dog også en rigtig god løsning, når du skal have lavet noget ekstra sjovt for besøgende i parken, eller der hvor du har brug for en ekstra skræddersyet løsning.

Du vil altid være sikret en container i høj kvalitet, hvis du bestiller den fra DC-Supply. Det er uanset, om det er til ophold eller opbevaring.