Crowdlending - Små investeringer kan også gøre det!

Crowdton gør crowdlending muligt selv for mindre beløber. Små investeringer fra ganske almindelige danskere kan give en vis tryghed for fremtiden. Bæredygtig crowdlending i Danmark på crowdton.com er et relativt sikkert produkt, når man sammenligner med andre muligheder som f.eks. aktier. ”Så betyder det måske også et mindre afkast”? Nej, det er ikke tilfældet. Du får en ganske solid rente for dine penge.

Selv små investeringer hos Crowdton kan give et solidt afkast

Der har efterhånden været høj efterspørgsel for at kunne foretage små investeringer i bæredygtige projekter. Det er nu muligt med Crowdton investeringsplatformen, der tillader små investeringer, men selvfølgelig også den helt store formue. Ingen skal udelukkes. Fælles lånes der ud til projekter inden for solcelleanlæg. Der lånes ud til forskellige solcelleparker, så der er en vis spredning. Det betyder en sundere risikoprofil for dig. Når de betaler tilbage, så får du selvfølgelig en rente, og denne afhænger af, om du har bundet dig i 5, 10 eller 15 år. Det er sund fornuft at investere ens hårdt tjente penge. I disse tider er det ekstra tydeligt for mange danskere, at en opsparing giver noget ro i hverdagen.

Lær mere om crowdlending, og start dit investeringseventyr allerede i dag

Når du investerer igennem crowdlending på www.crowdton.com, så kræver det ikke nogen form for ekspertise. Når du først har placeret pengene, så plejer de sig fuldkomment selv. Det giver frihed! Det er de færreste her i landet, som gider at sætte sig grundigt ind i investeringsverdenen, og som gider at følge en graf på en computerskærm hver dag. Crowdlending hos denne platform er til dem, som gerne vil smide pengene et sikkert sted og lade dem vokse i ro og mag, imens livet sker. Crowdlending i Danmark er stadig i den spæde fase, og Crowdton er et glimrende nydt skud på stammen til dem, som ønsker at skyde pengene i noget alternativt og bæredygtigt.

Crowdlending hos Crowdton er også til glæde for miljøet. Selv små investeringer kan hjælpe firmaer med at opsætte solcelleparker og derved eksekvere den grønne omstilling.