Containerskjulere og betonbænke til det offentlige byrum på zenzo.dk

Bestil f.eks. betonbænke og containerskjulere hos ZENZO. Dette er en af de bedste samarbejdspartnere for kommuner og store virksomheder, der ønsker at skabe et bedre byrum eller areal på fabrikken etc. Deres sortiment indeholder også løsninger inden for affaldssortering som f.eks. nedgravede containere. Vælg også imellem rygeskur og rygepavilloner i flotte design og i solid kvalitet.

Bestil betonbænke fra den europæiske ekspert ZENZO

Betonbænke er yderst holdbare, og de kan fås på mange forskellige måder. Dette gør dem til et ekstra attraktivt valg hos danske kommuner. På zenzo.dk kan også finde mange typer af betonbænke, men bænke fås ligeledes i andre materialer heriblandt træ, alu og stål. Du kan let bladre igennem det store galleri på www.zenzo.dk, og når du er klar, så er kundeservice aldrig langt væk. Beton og træ er også en flot kombination, som er værd at overveje, når det er tid til at finde nye bænke til byrummet. Du finder udelukkende robust byrumsinventar på zenzo.dk, som også tilbyder projekttilpassede betonmøbler, hvis du har ganske unikke ønsker til din kommune. Der leveres også betonbænke til erhverv. Hvis man f.eks. skal designe et udendørsområde med bænke på fabrikken, så kan ZENZO hjælpe med møbler i beton, stål, alu etc.

Containerskjuler fra kæmpe udvalg

Med hensyn til containerskjulere, så finder du også fantastiske løsninger på www.zenzo.dk. De såkaldte affaldshuse og containerskjulere tilbyder sikkerhed og et pænere bybillede. Affaldsspandene kan vi selvfølgelig ikke undvære i byen, men de behøver ikke at stå fremme og se grimme ud. ZENZO har udviklet moderne containerskjulere til enhver kommune og enhver bydels stil. Du finder containerskjulere, som delvist dækker affaldsspande, og så kan du bestille affaldshuse med lås, der komplet dækker dem af, og som gør det svært for uvedkomne at få adgang til dem. Disse er f.eks. også oplagte til supermarkeder, shoppingcentre, fabrikker og andre typer af større erhverv. Find mere info om containerskjulere i deres brede katalog på zenzo.dk, og kom i kontakt med et af deres venlige personalemedlemmer.

Bestil betonbænke og affaldshuse online hos ZENZO.