Containerboliger på 20 fod - Læs mere om ISO og high cube målene her

DC-Supply tilbyder containerboliger til studerende, konstruktionsansatte og familier, der står og skal bygge drømmehuset. Køb i 20 fods container ISO eller high cube mål på www.dc-supply.dk, der forhandler til private, offentlige og erhverv.

Containerboliger fra den danske producent DC-Supply

Der har i den seneste tid været kæmpe problemer med at huse alle studerende til overkommelige priser i de danske byer - især i København, men også Aarhus, Aalborg og Odense. Et af de tiltag, som virkelig har gjort forskellen, er opstilling af containerbyer med studieboliger. DC-Supply er ekspert i containerboliger til studerende og har udviklet løsninger, der er lette at tage i brug. Denne danske containerproducent har stor fleksibilitet, og det betyder, at jeres krav og ambitioner sandsynligvis kan efterkommes. Dette gælder også, hvis du kigger efter en midlertidig containerbolig i forbindelse med nybyg, eller hvis ønsker offshore beboelse på skibet. Køb husning til ethvert behov både i det offentlige og erhvervssektoren samt for helt almindelige private danskere. DC-Supply har udviklet ISO containerboliger i forskellige længder, og du kan se mange af deres tidligere projekter online. Husk, at du både kan leje og købe nyt samt brugt!

20 fods container mål - Dimensioner for high cube og ISO

20 fods ISO container mål er den mest normale type container, man oftest ser både i forhold til transport på lastbiler og skibe samt til andre formål. En 20 fods ISO container har nogle helt bestemte mål samt en egenvægt og max last inden for bestemte intervaller. 20 fods containere fås også som high cube, der har den samme bredde og længde, men som giver lidt ekstra højde og derved flere kubikmeter at gøre godt med. Hvis du leder efter fakta om 20 fods ISO og high cube containere, eller du er interesseret i at vide mere om andre typer, så klik ind på siden www.dc-supply.dk. Derinde finder du mere containerinfo.

Bestil containerboliger, og læs mere om 20 fods containere heriblandt ISO og high cube. Se hele udvalget online på dc-supply.dk.