BOARD GOVERNANCE tilbyder bestyrelsesuddannelser og bestyrelseskurser

Leder du efter et bestyrelseskursus? Så læs lidt om BOARD GOVERNANCE her, som er Danmarks største bestyrelsesportal, hvor du kan finde bestyrelsesuddannelser af høj kaliber.

Bestyrelsesuddannelser 

BOARD GOVERNANCE er en bestyrelsesportal, hvor du som bestyrelsesmedlem kan finde andre bestyrelseskollegaer at danne netværk med. Den er bl.a. anbefalet og eksklusivt benyttet af Danske Advokater, så det er et sted hvor nogle af de vigtigste spillere i Danmark sidder. Desuden tilbydes der bestyrelsesuddannelser, som kan give dig unikke kompetencer inden for offentlig eller privat bestyrelse, og disse bestyrelsesuddannelser er udviklet, designet og testet af de bedste i Danmark. På den måde får du en unik mulighed for at lære af deres erfaringer og for at udvikle dine egne kompetencer med udfordrende kurser og bestyrelsesuddannelser. Portalen giver dig også et professionelt mappesystem, som er et uundværligt værktøj i arbejdet som bestyrelsesmedlem. Læs mere på hjemmesiden board-governance.dk, hvor du også kan prøve en uges gratis medlemskab og finde ud af, om det er noget for dig. Det er et godt sted at booste sin karriere som bestyrelsesmedlem i hvert fald.

Bestyrelseskursus

BOARD GOVERNANCE er Danmarks største bestyrelsesportal, som bliver brugt af mange bestyrelsesmedlemmer, både fra det offentlige og private. Det er nogle af de vigtigste aktører i dansk bestyrelse, som har udviklet denne portal og de forskellige bestyrelseskurser, som tilbydes, og derfor kan du være sikker på, at det er et sted for professionelle. Her kan du gøre dig synlig over for andre bestyrelsesmedlemmer, du kan finde ledige bestyrelsesposter og i det hele taget er det et godt sted at sætte gang i sin karriere inden for både offentlig og privat bestyrelse. Du kan tage et bestyrelseskursus på siden, som giver dig professionelle kompetencer og hjælper dig med selv at kunne tage kompetente beslutninger, og det vil helt sikkert gøre dig klogere på dine egne evner som bestyrelsesmedlem. Du kan finde et bestyrelseskursus, som passer lige til dig, uanset om du arbejder i det offentlige eller det private erhverv. Find den perfekte uddannelse på portalen.