2BM tilbyder rådgivning i SuccessFactors og hjælp fra en kompetent SAP konsulent til brugertilpasning af SAP

2BM er din SAP konsulent, for de har mange års erfaring med implementering, tilpasning og udbygning af SAP samt samkøring med forskellige andre programmer som fx SuccesFactors.

Eksperter i SuccessFactors

2BM er din ekspert i SuccessFactors, som kan hjælpe dig med hurtigt at implementere og lære at bruge programmet, som fungerer som en tilføjelse til dit SAP system. De leverer professionel support og kan helt sikkert hjælpe dig med at få det bedste ud af programmet. SuccessFactors er et software system, som kan optimere dine medarbejderes præstation, reducere dine medarbejderomkostninger med hele 15%, hvilket jo er enormt meget, når man tænker på at medarbejderomkostninger ofte udfør imellem 40 og 60% af en virksomheds udgifter. SuccessFactors er et must for alle større virksomheder med mange medarbejdere, som gerne vil effektivisere, skære ned på omkostninger og skrue op for profitten. Og når du skal bruge certificerede konsulenter, så klik ind på 2bm.dk, hvor du kan få din daglige support, fejlstyring og release-styring. Læs meget mere på siden og lad dig inspirere til, hvordan din virksomhed kan spare penge og effektivisere i enhver afkrog.

Yderst professionel SAP konsulent

2BM har også professionelle og højt kvalificerede SAP konsulenter, som deler viden i et kreativt arbejdsmiljø og opnår en enorm viden om SAP systemer, som de gerne deler ud af til de virksomheder, som opsøger det. Der er mange forskellige muligheder or at effektivisere din virksomheds brug af SAP, og det kan de hjælpe med at lokalisere og effektuere. En SAP konsulent kommer med innovativ tankegang, teknisk viden til at løse problemer og deler ud af deres viden til virksomheden, som i sidste ende forøger deres værdi. SAP er et komplekst system, som kan tage lang tid at få et dybdegående kendskab til. Det kan let brugertilpasses, men det kræver dygtige eksperter, som kender til den tekniske del af systemet og som også kender til virksomhedens allerede eksisterende infrastruktur. Der er mange forskellige muligheder for at brugertilpasse SAP, og det kan du få hjælp til af de dygtige SAP konsulenter.