2BM er eksperter i at implementere ERP systemer - Udvikler af det effektive værktøj S/4HANA Business Calculator

2BM er eksperter i ERP systemer, og rådgiver, analyserer og hjælper virksomheder med at implementere nye store software systemer. Læs bl.a. om deres S/4HANA Business Calculator her.

Hjælp til implementering af ERP systemer

ERP står for Entreprise Ressource Planning og er en fællesbetegnelse for administrative software systemer, som mellemstore og større virksomheder bruger til at samle al deres finansstyring, de administrative opgaver samt HR, materialestyring, salg og distribution mm. under én platform. Det kan være en stor mundfuld at skulle implementere ERP systemer i sin virksomhed, og det kræver et grundigt forarbejde for at vide, hvor man kan optimere, effektivisere og digitalisere arbejdsopgaverne, men i sidste ende kan man til gengæld spare en hel del besvær, tid og mandskabstimer. 2BM er et IT konsulentfirma, som hjælper virksomheder med at implementere ERP systemer, og de har en et godt hold af erfarne seniorkonsulenter, som kan hjælpe jeres virksomhed med at effektivisere. De tilbyder indledende uforpligtende workshops, hvor i kan lære generelt om digitalisering, ERP systemer hvilke muligheder og udfordringer Industri 4.0 stiller jer overfor, og hvordan jeres virksomhed kan ruste jer på en omskiftelig og uforudsigelig fremtid, hvor det eneste sikre er, at der vil ske store forandringer.

S/4HANA Business Calculator - Et smart værktøj udviklet af 2BM

2BM har udviklet et værktøj, som hedder S/4HANA Business Calculator, som kan bruges til at kvantificere forretningspotentialet i jeres virksomhed i forbindelse med en S/4HANA foranalyse, inden en migrering. Det tager udgangspunkt i jeres virksomheds pain points, for at finde de arbejdsprocesser, som kan optimeres. Det kan identificere de value drivers i jeres forretning, hvor den nuværende funktionalitet ikke understøtter potentialet, og efterfølgende beregnes effektivisering og økonomiske fordele ved optimeringen. Denne analyse tager omkring 1-2 uger og er en super god pakke for virksomheder, der gerne vil optimere og migrere til S/4HANA. S/4HANA Business Calculator er den bedste måde at komme i gang med rejsen til en super optimeret og effektiviseret forretningsmodel. Du kan læse meget mere om S/4HANA Business Calculator på www.2bm.dk, hvor du kan finde information om alle fordelene ved en sådan analyse for jeres virksomhed.