Tagplader til ståltag - En kort gennemgang

Et ståltag af Profilmetal A/S er en oplevelse, der skaber glæde i mange årtier frem. De leverer tagplader, tagrender, taghætter etc. til erhverv med mulighed for at bestille direkte på profilmetal.dk. Vælg dem pga. deres danske produktion, hurtige levering, fremragende service og mulighed for bestillinger med specialmål.

Ståltag på specialmål hos Profilmetal A/S

Det kræver ikke en stor teleskoplinse for at få øje på fordelene med et ståltag. Et speciallavet ståltag fra Profilmetal A/S kræver minimalt vedligehold - noget, som dine kunder kommer til at takke dig for i lang tid frem. Man anser også kvaliteten for at være blandt de højeste på tværs af de forskellige tagtyper. Stål er et genanvendeligt materiale, og det gør derfor ståltage til et bæredygtigt materiale. Yderligere, så kræver ståltaget ingen skadedyrsbehandling. Det udskiller heller ikke usunde gasser. Derfor er det også et helbredsmæssigt valg, hvilket naturligvis er en høj prioritet for mange. Et ståltag er ikke mindst et fantastisk syn på bygningen. Det emmer af eksklusivitet og kommer til at skabe en flot kontrast til de fleste typer huse. Vil du vide mere om ståltag og salg til erhverv? Læs mere på www.profilmetal.dk.

Robuste tagplader som trapez- eller sinusform

Profilmetal A/S er konkurrencedygtige inden for ståltagplader med masser af valgmuligheder. Så får du også op til 40 års garanti på dine tagplader. Prisen på tagplader afhænger af flere faktorer bl.a., om det er på bestillingsmål eller standardmål. Rigtig mange vælger en tagplade i ståltrapez, men sinusplader er også et fantastisk valg. Hvad end du hælder til sinusformen eller trapezformen, får du høj kvalitet på dine tagplader via profilmetal.dk. De leverer også lysplader til forskellige typer tagplader.

Få et tilbud på tagplader eller et komplet ståltag. Profilmetal A/S er en markedsledende dansk producent, der er en favorabel samarbejdspartner både for små håndværkerfirmaer og de helt store byggeentreprenører her i landet. Selve foretagendet er også nærmere beskrevet online, hvor du også finder en dybdegående gennemgang af de forskellige ståltagplader og tilbehør.