Schwarz Senge hjælper dig med at finde den rigtige seng blandt mærker som Selecta og Getama

Vågn op frisk og udhvilet hver dag med en seng fra Schwarz Senge. Her får du nemlig ikke blot professionel rådgivning, der hjælper dig til at vælge den helt rigtige seng og madras, du får også adgang til et stort udvalg af kvalitetsmærker som Selecta og Getama.

Selecta madrasser og senge til alle kropstyper

Schwarz Senge står bag et stort sortiment af senge, madrasser og meget mere fra et udvalg af anerkendte producenter som f.eks. Selecta. Det tyske Selecta overser selv produktionen af alle deres produkter fra start til slut. De står dermed selv for udvikling, design og fremstilling af både senge, madrasser og lamelbunde. Derfor er deres produkter også i stand til at kombinere høj kvalitet med et stilrent og moderne design, der passer ind i alle hjem. Selecta madrasser og senge findes desuden også i en række forskellige størrelser, der tilgodeser både voksne og børn og sigter mod at give både dig og dine nærmeste den bedst mulige nats søvn.

Senge fra Getama er behagelige år efter år

Foretrækker du til hver en tid at shoppe dansk design, så tag i stedet et kig på det danske Getama, du også finder i sortimentet hos Schwarz Senge. Også her mødes du af senge og madrasser i høj kvalitet og med et tidløst design, der bygger på en historie, der strækker sig tilbage til 1899. Med over 100 års erfaring i bagagen kan du dermed være sikker på, at det Getama produkt, du vælger, er gennemarbejdet og finpudset efter de højeste standarder. Vælger du en seng eller en madras fra Getama, får dit soveværelse dermed en værdig tilføjelse fra et udvalg af produkter i smukt dansk design, der er behagelige år efter år.

Tøv derfor ikke med at klikke ind på schwarz.dk, hvis du er på udkig efter senge eller madrasser i høj kvalitet. Hos Schwarz Senge mødes du nemlig ikke blot af et stort udvalg af kvalitetsprodukter, du vejledes også mod det bedste køb af deres kyndige og professionelle medarbejdere.