Prismatch på Hammel Furniture, Tempur, Hästens og andre brands fra www.max-jessen.dk

ILVA Max Jessen Terndrup tilbyder sofaborde, hjørnesofaer, daybeds og alt andet til værelset og dagligstuen. De sælger også flotte møbler til spisestuen som spisestole og plankeborde fra Hammel Furniture, Hjort Knudsen og adskillige andre berømte mærker: Alt sammen online på max-jessen.dk.

Find et sofabord i lækker stil

Ønsker du et sofabord i flot design? Klik ind på max-jessen.dk, og bliv inspireret af nogle af de bedste mærker. Køb sofabordsæt, kaffeborde og ovale sofaborde. Blandt mærkerne finder du VIA CPH, Umage, Andersen Furniture og Faun. Køb også flotte sofaborde fra Skovby, ACO og FDB. Sofabordet skal selvfølgelig matche eller stå i flot kontrast til sofaen. Det skal passe ind i dagligstuen og være med til at skabe en helhed, der matcher din personlighed. Sæt dig ned med en friskbrygget kop the. Giv dig tid til at fordybe dig selv i det omfattende udvalg af designersofaborde. ILVA Max Jessen Terndrup har det perfekte sofabord til din stue.

Hammel Furniture - midtjyske møbler i verdensklasse

Hammel Furniture har udgivet kollektion efter kollektion med stilfulde møbler. ILVA Max Jessen Terndrup har været flittige til at inkludere møbler fra Hammel Furniture på deres hjemmeside. Vælg imellem spiseborde, spisestole, reoler, barstole m.m. Møblerne er ”Made in Denmark” og altid i bedste kvalitet. Designet er en kombination af danske arkitekttraditioner og en mere fremsynet stil. Så går Hammel Furniture også ekstra op i samfundsbevidste tiltag. Den midtjyske fabrik har siden 1961 produceret møbler, der har været elsket gennem generationer. Se det store udvalg fra Hammel Furniture online på www.max-jessen.dk, og få prismatch. De bærer også møblerne ind for 599 kroner.

Med mærker som Hammel Furniture, Hjort Knudsen, Stressless og Tempur er du sikker på kun at støde på kvalitet hos ILVA Max Jessen Terndrup. Er du på udkig efter et nyt sofabord eller måske et helt nyt 3+2 sofasæt? Leder du efter stole og borde til spisestuen eller lækre puder og madrasser til soveværelset? Ved køb for mere end 499 kroner, får du gratis fragt på din ordre.